|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۸
کد خبر: ۱۳۰۰۳۳
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۱
دولت نیز در عین حال موظف شد همه ساله معادل مبلغ فوق را که با این هدف در بودجه سالانه منظور می شود، به صندوق مزبور واریز کند و سهم‌الشرکه فرهنگیان در هنگام بازنشستگی و از کارافتادگی و یا بازخریدی به فرهنگیان و در صورت فوت به وراث آنها مسترد شود.
وزیر آموزش و پرورش از رسیدگی به مساله صندوق ذخیره فرهنگیان به عنوان اولین اولویت این وزارتخانه یاد کرد.

 فخرالدین احمدی دانش آشتیانی روز شنبه در حاشیه برگزاری دوره آموزشی مدیریت دانش سازمانی در باشگاه فرهنگیان، در گفت و گو با اصحاب رسانه افزود: از روز گذشته (جمعه) گروهی را تعیین کرده ام و این گروه شروع به جمع آوری گزارش ها و بررسی حساب های شرکت های مختلف وابسته به صندوق ذخیره فرهنگیان کرده اند.

وی اضافه کرد: این گروه در حال فعالیت است و امیدوارم نتایج آن مرحله به مرحله به مسئولان گزارش داده شود و در یک مدت کوتاه بتوان این مساله را جمع کرد.

دانش آشتیانی گفت: ما بیشتر روی فعال سازی صندوق ذخیره که بهره وری داشته باشد، اقدام خواهیم کرد.

وزارت آموزش و پرورش بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی در سال 1374موظف شد نسبت به تاسیس صندوق ذخیره فرهنگیان اقدام کند و فرهنگیان نیز می‌توانستند ماهانه حداکثر مبلغ پنج درصد حقوق و مزایای خود را به حساب صندوق واریز کنند.

دولت نیز در عین حال موظف شد همه ساله معادل مبلغ فوق را که با این هدف در بودجه سالانه منظور می شود، به صندوق مزبور واریز کند و سهم‌الشرکه فرهنگیان در هنگام بازنشستگی و از کارافتادگی و یا بازخریدی به فرهنگیان و در صورت فوت به وراث آنها مسترد شود.

هدف از تشکیل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان به استناد تبصره قانون مربوطه (تبصره ٦٣ قانون برنامه دوم توسعه، ماده ١٤٧ قانون برنامه سوم و ماده ٥٣ برنامه چهارم توسعه کشور) و روح حاکم بر اساسنامه، حمایت و کمک به تامین مالی فرهنگیان به عنوان اصلی ترین ارکان نظام آموزشی کشور پس از خروج از خدمت بود.

موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان اکنون با گذشت 21 سال و سود حاصل از سرمایه موجود در صندوق، به یکی از بنگاه های بزرگ اقتصادی تبدیل شده است که بنا بود گره ای از مشکلات فرهنگیان را پس از بازنشستگی بگشاید.

حرف و حدیث ها درباره میزان و نحوه اختلاس از این صندوق بسیار است و رسانه ها و فضای مجازی هر یک از زاویه ای به تحلیل ابعاد مختلف سو استفاده از صندوق می پردازند اما هنوز به صورت قطعی مراجع قضایی در این رابطه اظهار نظر نکرده اند.

با شدت گرفتن انتقادات به عملکرد و فعالیت های صندوق ذخیره فرهنگیان، مجلس شورای اسلامی نیز وارد میدان شد و سرانجام نمایندگان به تشکیل کمیته ای برای تحقیق و تفحص رای مثبت دادند، اقدامی که می تواند پرده از بسیاری ابهامات برداشته و مجرمان و میزان دقیق اختلاس احتمالی را مشخص کند.

درحال حاضر حدود ٩٠٠ هزار نفر از فرهنگیان عضو این موسسه به عنوان مالک یکی از بزرگترین هولدینگ های اقتصادی کشور با دهها شرکت زیر مجموعه در حوزه های پتروشیمی، بازار سرمایه، بانک، بیمه، صنعت، املاک و مستغلات، آی. تی، لیزینگ و گردشگری هستند.
منبع: ایرنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین