|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۷
کد خبر: ۱۲۸۲۱۶
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۶
«متئو رنتزی» نخست وزیر ایتالیا با هشدار به اتحادیه اروپا درباره بحران پناهجویان گفت: «بحث فایده ای ندارد، بجای باز کردن دهان، جیب هایتان را بگشایید، ما بسیار خوشحال می شویم.»
 «متئو رنتزی» نخست وزیر ایتالیا با هشدار به اتحادیه اروپا درباره بحران پناهجویان گفت: «بحث فایده ای ندارد، بجای باز کردن دهان، جیب هایتان را بگشایید، ما بسیار خوشحال می شویم.»
 
رنتزی در برنامه تلویزیونی «پورتا ا پورتا» که از شبکه دولتی «رای» ایتالیا پخش شد، افزود: اگر اروپا می خواهد ما هزینه ها را برای پناهجویان کاهش دهیم، درهای خود را به روی آنها باز کنند، ما هزینه ها را پایین می آوریم. بجای باز کردن دهانشان، جیب هایشان را بگشایند و ما بسیار خوشحال می شویم.
 
نخست وزیر ایتالیا سپس تهدید کرد که در صورتی که اروپا کمکی در قبال بحران پناهجویان نکند، رم آماده استفاده از حق وتو در بودجه اتحادیه اروپا خواهد بود.

رنتزی گفت: دولت 'ماریو مونتی' (نخست وزیر پیشین ایتالیا در سال 2011) تعیین کرده بود که ایتالیا 20 میلیارد یورو به اروپا می دهد و 12 میلیارد دریافت می کند، اما اگر قرار باشد که مجارستان و اسلواکی در خصوص پول هایمان ما را نصیحت کنند و کمکی نیز در قبال پناهجویان نکنند، درست نیست.

وی هشدار داد: یا باید تا سال 2017 جلوی موج مهاجرت ها گرفته شود یا ایتالیا دیگر نمی تواند یک سال دیگر را همانند سال گذشته سپری کند. ما اکنون قادر به مدیریت این بحران هستیم. با رسیدن فصل زمستان شرایط دریا نیز بد می شود اما 6 ماه زمان داریم، باید از نقطه حرکت، آنها (پناهجویان) را متوقف کرد.

وی به نامه اروپا اشاره کرد و گفت: اگر به ما نامه می دهند باید به کشورهایی که به همبستگی در قبال پناهجویان احترام نمی گذارند، یک کتاب بفرستند؛ این بحث فایده ای ندارد.

وزارت کشور ایتالیا نیز اخیرا اعلام کرد که از آغاز سال جاری میلادی تاکنون بیش از 153 هزار پناهجو وارد این کشور شده اند که در مقایسه با مدت مشابه در سال 2015 میلادی (139هزار و 712 نفر) 10 درصد افزایش یافته است.

'پائولو جنتیلونی' وزیر امور خارجه ایتالیا اخیرا درخصوص بحران پناهجویان اظهار داشت: ایتالیا سهم خود را ایفا کرده و اکنون نوبت اتحادیه اروپا است. اگر اروپا در راستای مواجهه با بحران مهاجران به توافق های امضا شده احترام نگذارد، دچار مشکلات جدی خواهد شد. این پدیده باید مدیریت شود چرا که در 10 تا 20 سال آینده نیز با ما خواهد بود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین