|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۶
کد خبر: ۱۲۶۱۷۴
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۵ - ۰۴:۰۰
دانشمندان دانشگاه هاروارد موفق به طراحی و تولید سیم‌های قابل تزریق شدند که می‌توان از آنها در درمان بیماری صرع استفاده کرد.
 در سال گذشته یک تیم از محققان دانشگاه هاروارد نشان دادند که با تزریق نوعی خاصی از سیم در مغز می‌توان به درمان پارکینسون و سایر بیماری‌های عصبی کمک کرد.

آنها در حال حاضر این فناوری جدید را با موفقیت بر روی موش‌های زنده مورد آزمایش قرار دادند و حالا خود را برای مرحله بعدی این آزمون که تست این فناوری بر روی انسان است آماده می‌کنند.

این سیم‌های شبکه‌ای شکل از طلا و پلیمرهای بسیار نازک ساخته شده و می‌تواند در داخل سوزن سرنگ تعبیه شود و برای وارد شدن به مغز نیاز به انجام عمل جراحی پیچیده ندارد.

این سیم ها به محض وارد شدن به مغز با آن ادغام شده و فضاهایی که سلول‌های عصبی از آن عبور می‌کند را می‌پوشاند.

برای انجام این کار باید یک سوراخ کوچک در جمجمه ایجاد کرده و آن را به یک رایانه متصل کرد.

اتصال به رایانه برای نظارت بر فعالیت مغز و مشاهده دقیق روند تزریق این سیم ها در مغز انجام شده که از آسیب دیدگی و مرگ سلول‌های عصبی جلوگیری می‌کند.

این سیم‌ها باعث جلوگیری از مرگ نورونها که ایجاد اسپاسم و لرزش را در پی دارد می‌شود و توانایی مبارزه با بیماری‌هایی نظیر پارکینسون و دیگر بیماری های مشابه را دارند.

 به گزارش انگجت،  در نهایت، این سیم ها به یک منبع تغذیه قابل کاشت و کنترل تبدیل شده و نیاز به متصل شدن به رایانه را از بین می‌برد.

این تیم معتقد است که فناوری جدید آنها در آینده در سلامت روان افراد موثر بوده و می‌تواند مشکلاتی مانند افسردگی و اسکیزوفرنی را برطرف کند.

این محققان به زودی با همکاری پزشکان بیمارستان ماساچوست آزمایش این روش جدید را بر روی بیماران مبتلا به صرع آغاز خواهند کرد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین