کد خبر: ۱۲۵۲۳۲
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۵ - ۲۲:۵۹
72 تن از عناصر گروهک تروریستی داعش در درگیری روز یکشنبه با نیروهای وفادار به شورای ریاست جمهوری لیبی موسوم به «بنای آهنین» در شهر سرت واقع در شمال لیبی کشته شدند.
  72 تن از عناصر گروهک تروریستی داعش در درگیری روز یکشنبه با نیروهای وفادار به شورای ریاست جمهوری لیبی موسوم به «بنای آهنین» در شهر سرت واقع در شمال لیبی کشته شدند.
 
به گزارش خبرگزاری رسمی لیبی (وال)، دفتر رسانه ای عملیات بنای آهنین در بیانیه ای تاکید کرد که نیروهای نظامی این عملیات، کنترل کامل مناطقی را به دست گرفته اند که پیش از این گروهک تروریستی داعش در آن مستقر بودند.
 
دفتر رسانه ای این نیروها در ادامه افزود: عناصر داعش در منطقه «الزاواوه» درحالی که قصد فرار به خارج از شهر سرت را داشتند، کشته شده اند.

ستاد کل نیروهای تحت حمایت دولت وحدت ملی لیبی پیشتر با صدور بیانیه ای ضمن تایید این خبر، اعلام کرد که تروریست های وابسته به داعش در آخرین تلاش های خود برای ترک مواضع و فرار از مخفیگاه هایشان، هدف نیروهای وحدت ملی قرار گرفتند.

این گزارش افزود که گروه تروریستی داعش در حال عقب نشینی از مواضع خود در شهر سرت، مورد هجوم نیروهای وحدت ملی قرار می گیرند که همین امر موجب شده شمار کشته های آنان افزایش یابد و اجساد تروریست ها در مناطق مختلف شهر پراکنده شود.

این بیانیه با تاکید بر این که دو نفر از سرکرده های داعش در این منطقه به هلاکت رسید، اضافه کرد: تلاش نیروهای تحت امر ستاد کل نیروهای دولت وحدت ملی برای پاکسازی کامل شهر سرت ادامه دارد.

پیشتر نیز یک فرمانده نیروی تحت حمایت دولت وحدت ملی لیبی اعلام کرده بود: وجود تک تیراندارهای داعش در مناطق مسکونی و ساختمان های نیمه ویران شهر و خطر انفجار مین در مسیر نظامیان لیبی، اصلی ترین مانع آزادی کامل شهر سرت است.

«ابوالبراء مصری» سرکرده داعش که مسئولیت انفجارهای انتحاری این گروهک تروریستی را به عهده داشت، دیروز /شنبه/ در عملیات موسوم به بنای آهنین ارتش لیبی در این شهر کشته شد.

نیروهای حامی دولت وحدت ملی از خردادماه گذشته تاکنون عملیات آزادسازی شهر سرت را آغاز کرده اند، اما به رغم دستاوردهای چشمگیر در نخستین هفته های این عملیات، پیشروی نیروهای لیبیایی در مناطق اشغال شده به دلیل حضور تک تیراندازهای داعش به کُندی صورت می گیرد.

پس از سرنگونی معمر قذافی دیکتاتور پیشین لیبی در سال 2011 این کشور به دو بخش شرقی و غربی تقسیم شده است، دولتی به ریاست شورای ریاست جمهوری دولت وفاق ملی در طرابلس (شمال غرب) که از سوی مجامع بین المللی به رسمیت شناخته می شود و دولت خودخوانده دیگری در طبرق (شمال شرق) و تحت حمایت مجلس نمایندگان لیبی که فاقد اعتبار جهانی است.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین