کد خبر: ۱۲۵۱۲۷
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۹
وی انتخاب دو عضو جدید هیات رئیسه فدراسیون جهانی والیبال از کشورهای مسلمان را نیز یکی از دستاوردهای مهم کنگره جهانی در آرژانتین دانست و گفت: این مهم با همکاری کشورهای آسیا و آفریقا به دست آمد که نفراتی از اندونزی و مغرب (دو کشور مسلمان) عضو برد فدراسیون جهانی شدند.
رئیس فدراسیون والیبال مباحث مطرح شده در نشست سه روزه کنگره جهانی والیبال در آرژانتین را تشریح کرد.

سی و پنجمین کنگره جهانی فدراسیون بین المللی والیبال (FIVB) از ۱۳ تا ۱۵ مهرماه به میزبانی شهر بوئنوس آیرس آرژانتین برگزار شد و رئیس و دبیرکل فدارسیون والیبال ایران نیز در آن حضور داشتند. رئیس فدراسیون والیبال در تشریح این کنگره گفت: نمایندگانی از ۲۲۰ کشور جهان در این کنگره بزرگ شرکت داشتند و نگاه ویژه ای به والیبال در آینده و ترسیم برنامه های پیش روی این رشته ورزشی تا المپیک ۲۰۲۴ مدنظر قرار گرفت.

محمدرضا داورزنی به انتخاب مجدد «آری گراسا» به عنوان رئیس فدراسیون جهانی والیبال (FIVB) در این کنگره اشاره کرد و گفت: رئیس فدراسیون جهانی برای پیگیری برنامه های خود نیاز به فرصت بیشتر از چهار سال داشت و از سوی دیگر در قوانین فدراسیون جهانی نامزد ریاست این نهاد بین المللی نباید بیش از ۷۵ سال سن داشته باشد، به همین دلیل گراسا این فرصت را برای خود و برنامه هایش ایجاد کرد که به مدت هشت سال دیگر ریاست این فدراسیون را بر عهده داشته باشد.

وی به تغییر وضعیت والیبال از ورزش سطح دو جهان به سطح یک به عنوان مهمترین برنامه فدراسیون جهانی برای آینده اشاره کرد و گفت: رئیس فدراسیون جهانی معتقد است فوتبال در جهان به فرهنگ و آئین تبدیل شده و والیبال این توانایی را دارد که به عنوان ورزش نخست جهان جایگزین این رشته ورزشی شود.

رئیس فدراسیون والیبال ایران تصریح کرد: این رشته ورزشی از نظر تعداد تماشاگر و موفقیت در بازی های المپیک جایگاه ویژه ای در جهان دارد و با توجه به تعداد اعضای این رشته در فدراسیون جهانی می تواند به عنوان ورزش نخست جهان بعد از فوتبال معرفی شود.

وی به مسابقات والیبال قهرمانی مردان و زنان جهان در سال ۲۰۱۸ و قهرمانی ساحلی جهان به عنوان سه رویداد بسیار مهم از دیدگاه فدراسیون جهانی اشاره کرد و گفت: FIVB به این سه تورنمنت اهمیت زیادی می دهد و تلاش دارد در بالاترین سطح ممکن برگزار شود.

داورزنی به والیبال در برف نیز اشاره کرد و گفت: رونق این ورزش و حضورش در المپیک زمستانی آینده از دیگر برنامه های فدراسیون جهانی والیبال است.

وی به المپیک نوجوانان سال ۲۰۱۸ که در آرژانتین برگزار خواهد شد، اشاره کرد و گفت: این رقابت ها برای سنین ۱۴ تا ۱۶ سال است و فدراسیون جهانی برای رشد و توسعه والیبال در بین سنین پایه به این بازی ها نیز توجه خاص دارد. فدراسیون جهانی این مسابقات را با قهرمانی نوجوانان جهان متفاوت می داند و فدراسیون ایران نیز اهمیت زیادی برای این بازی ها قائل است که باید به صورت شایسته ای در این بازیها حضور یابیم.

داورزنی در پاسخ به این پرسش که اعضای کمیته های مختلف فدراسیون جهانی چه زمانی مشخص خواهند شد؟ گفت: این موضوع در نشست هیات رئیسه ماه آینده فدراسیون جهانی مشخص می شود و از ایران نیز ۶ نفر برای عضویت در کمیته های مختلف فدراسیون جهانی کاندید هستند.

وی تاکید کرد: نگاه رئیس و فدراسیون جهانی والیبال برای کمیته های مختلف استفاده از افراد بر اساس تخصص و علم است تا به توسعه والیبال در جهان به صورت تخصصی کمک شود.

داورزنی بار دیگر به اهمیت سه رویداد قهرمانی جهان مردان و زنان و والیبال ساحلی اشاره کرد و گفت: فدراسیون جهانی دوران بعد از المپیک ریو را دوران طلایی برای والیبال می داند و تلاش زیادی برای ساماندهی مسابقات به نحو شایسته خواهد داشت تا به توسعه والیبال کمک کند. آری گراسا معتقد است با کمک یکدیگر باید آینده والیبال را بسازیم و آینده به نحوه برگزاری این سه رویداد مهم بستگی دارد.

وی انتخاب دو عضو جدید هیات رئیسه فدراسیون جهانی والیبال از کشورهای مسلمان را نیز یکی از دستاوردهای مهم کنگره جهانی در آرژانتین دانست و گفت: این مهم با همکاری کشورهای آسیا و آفریقا به دست آمد که نفراتی از اندونزی و مغرب (دو کشور مسلمان) عضو برد فدراسیون جهانی شدند.

رئیس فدراسیون والیبال در پایان به راهکارهای توسعه والیبال در جهان و ارتباط آن با منابع مالی اشاره کرد و گفت: فدراسیون جهانی از کشورها برنامه در این خصوص گرفته و خوشبختانه ایران در این زمینه از بسیاری کشورها پیش است و مشکلی برای تامین منابع مالی ندارد. فدراسیون والیبال برای تمامی فعالیت های خود در این زمینه موفق عمل کرده است.

منبع: مهر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین