کد خبر: ۱۲۴۰۹۲
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۵ - ۰۲:۲۰
سوپ رقیق از آب مرغ و گشنیز تازه و مصرف چند مرتبه آن در روز در برطرف شدن تب و سرماخوردگی موثر است.
 سوپ رقیق از آب مرغ و گشنیز تازه و مصرف چند مرتبه آن در روز در برطرف شدن تب و سرماخوردگی موثر است.

همچنین سالاد سبزیجات سبز رنگ برای درمان این بیماری بسیار مفید است مصرف برخی خوراکی‌ها و سبزی‌ها به دلیل خواص زیادی که دارند، توصیه می‌شود.

در واقع این خوراکی‌ها و سبزیجات، سیستم ایمنی بدن را افزایش می‌دهند. اما مواد غذایی نظیر فست‌فود ازجمله خوراکی‌های محرک و آزاردهنده است که اگر از سوی افرادی که دچار بیماری آنفلوآنزا شده‌‌اند مصرف شود، می‌تواند خطرات بسیاری به بار بیاورد.

به گزارش جام جم آنلاین ، سالاد، سبزیجات سبز رنگ و کلروفیل‌ها تمام موادغذایی را که بدن نیاز دارد، تامین می‌کنند و در پیشگیری از آنفلوآنزا نقش بسزایی دارند؛ همچنین باید از غذاهایی استفاده کرد که صرفا بیماری آنفلوآنزا را درمان کند،‌ نه این که حال بیمار را وخیم‌تر کند. مصرف ویتامین C مانند سبزیجات پخته، آب پرتقال، سوپ مرغ و فلفل قرمز، از خوراکی‌ها و غذاهایی است که در بهبود بیماری آنفلوآنزا بسیار موثرند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین