|
|
امروز: شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۷
کد خبر: ۱۲۱۵۷۰
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۲:۲۱
هیات وزیران در جلسه شامگاه یکشنبه خود به ریاست معاون اول رییس جمهوری، چگونگی و میزان ارایه تسهیلات مسکن به آزادگان، جانبازان و خانواده شهدا را به تصویب رساند.
 هیات وزیران در جلسه شامگاه یکشنبه خود به ریاست معاون اول رییس جمهوری، چگونگی و میزان ارایه تسهیلات مسکن به آزادگان، جانبازان و خانواده شهدا را به تصویب رساند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، به موجب این آیین‌نامه، سقف تسهیلات مسکن ایثارگران در سال 95 به ازای هر واحد مسکونی در شهرهای با جمعیت بیش از یک میلیون نفر، 85 میلیون تومان، مراکز استان ها 70 میلیون تومان، سایر شهرها 60 میلیون تومان، روستاها 35 میلیون تومان و در شهرهای جدید معادل سقف تسهیلات مرکز همان استان و با نرخ 4 درصد با مدت باز پرداخت 20 ساله بدون رعایت الگوی مصوب مسکن و نوساز بودن، تعیین شد.

این تسهیلات به افرادی که فاقد مسکن یا مسکن مناسب باشند و پیش از این از تسهیلات مسکن ایثارگری استفاده نکرده باشند، پرداخت می شود.

جانبازان 70 درصد و بالاتر که با توجه به وضعیت جسمانی دارای مسکن نامناسب هستند، با تایید بنیاد شهید و امور ایثارگران می‌توانند پس از تسویه تسهیلات قبلی مسکن ایثارگری مجدداً از این تسهیلات بهره‌مند شوند.

به ایثارگرانی که دارای مسکن نامناسب یا ناتمام می‏باشند و در سنوات گذشته از تسهیلات مسکن کمتر از سقف تسهیلات مصوب در سال 1390 استفاده کرده‏اند، فقط برای یکبار پس از تسویه تسهیلات قبلی با معرفی بنیاد شهید و امورایثارگران یک فقره تسهیلات مسکن صرفاً در قالب تسهیلات ساخت با همان وثیقه قبلی و یا وثیقه جدید پرداخت می‌شود.

در ادامه جلسه، وزارت آموزش و پرورش گزارشی درباره اقدامات این وزارتخانه برای بازگشایی مدارس ارایه کرد.

بر پایه این گزارش، در شروع سال تحصیلی، 106 هزار واحد آموزشی با حدود 5/13 میلیون دانش‌آموز فعالیت آموزشی خود را آغاز می‌کنند.

تعداد دانش‌آموزان در سال جاری دویست هزار نفر بیشتر از سال قبل است و 5500 باب کلاس جدید نیز امسال به مجموعه کلاس‌ها افزوده شده است.

همچنین 134 میلیون جلد کتاب درسی نیز چاپ و از شهریور ماه جاری درحال توزیع است.

الزام وزارتخانه‌ها، مؤسسات دولتی و نهادها و شرکت‌های دولتی به تأمین 20 درصد برق مصرفی ساختمان‌های خود از انرژی‌های تجدیدپذیر

با تصویب هیات وزیران و در اجرای قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور، وزارتخانه‌ها، مؤسسات دولتی، نهادهای عمومی غیردولتی و شرکت‌های دولتی موظفند تا مدت دو سال حداقل 20 درصد از برق مصرفی ساختمان‌های خود را از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین نمایند.

هیات دولت در این جلسه همچنین مقرر کرد مبلغ (62.593.409) میلیون ریال از بدهی شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی ناشی از اصل، سود و جرایم تعهدات دریافت تسهیلات برای اجرای طرح‌ها و پروژه‏های سرمایه‌گذاری مورد تأیید سازمان حسابرسی، به بدهی دولت منتقل شود.

همچنین هیات وزیران با اختصاص اعتبار به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جهت آمادگی و مقابله با حوادث و سوانح غیرمترقبه موافقت کرد.

بر این اساس، دولت مبلغ دو هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار در اختیار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار داد تا در راستای پیش‌آگاهی، پیشگیری، امدادرسانی و مقابله با حوادث غیرمترقبه هزینه شود.

دولت همچنین در راستای توسعه پیوندهای راهبردی و گسترش همکاری و مشارکت با کشورهای منطقه و جهان بویژه همسایگان، به سازمان برنامه و بودجه کشور اجازه داد نسبت به انجام مذاکره، پیش امضا (پاراف) و امضای موقت سه موافقتنامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) اقدام نماید.

این موافقتنامه‌ها عبارتند از: «تأُسیس مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا»، «حمایت اداری و مالی برای مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا» و «صندوق امانی».
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین