|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۴
کد خبر: ۱۱۹۰۲۵
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۹
وی که تکنسین آزمایشگاه است اظهار کرد: نتایج این بررسی نشان داد، دما، رطوبت و حتی علت گریه هم بر ساختار قطره اشک تاثیرگذار است.
محققان با بررسی قطرات اشک زیر میکروسکوپ دریافتند شکل این قطرات بر اساس نوع آنها تغییر می‌کند.

به نقل از ساینس، همه افراد تاکنون اشک ریختن را تجربه کرده‌اند، اما تجربه دیدن قطره اشک در زیر میکروسکوپ را نداشته‌اند.

هنرمند هلندی، موریس مایکرز این بررسی را انجام داده و قطره اشک را در زیر میکروسکوپ مشاهده کرده و شاهد دانه‌های متبلور در زیر میکروسکوپ بوده است.

وی که تکنسین آزمایشگاه است اظهار کرد: نتایج این بررسی نشان داد، دما، رطوبت و حتی علت گریه هم بر ساختار قطره اشک تاثیرگذار است.

محققان در این بررسی افزودند: سه نوع اصلی اشک وجود دارد؛ اشکی که برای خیس کردن چشم است، اشکی که در پاسخ به التهاب است، مثل زمانی که چیزی به چشم فرو رود و یا با پوست کندن پیاز جاری شود و نوع سوم اشک‌های عاطفی است که محصول غم و شادی است.

نتایج این مطالعه نشان داد اشک‌های احساسی مواد اضافی در خود دارند که شامل هورمون‎های پرولاکتین، آدرنوکورتیکو و انکفالین است.

مواد تشکیل‌دهنده اشک بر اساس نوع آن تغییر می‌کند و در نوع خود بی‌نظیر است.











منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین