|
|
امروز: شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۴
کد خبر: ۱۱۷۱۳۶
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۶:۳۰
‌رئیس پلیس فتا آذربایجان‌شرقی گفت: ساده‌ترین راه کلاهبرداری از کارت‌های بانکی، دسترسی به اطلاعات محرمانه حساب شماست.
‌رئیس پلیس فتا آذربایجان‌شرقی گفت: ساده‌ترین راه کلاهبرداری از کارت‌های بانکی، دسترسی به اطلاعات محرمانه حساب شماست.

سرهنگ "محسن محمودی" به بیان دغدغه‌های فضای سایبری اشاره کرد و افزود: امروزه با گسترش استفاده از کارت‌های بانکی، جرائم مربوط به کلاهبرداری و سرقت از طریق این کارت‌ها یا عابربانک‌ها رو به افزایش است و افزایش آگاهی در این مورد باعث کاهش و سرقت رفتن اطلاعات بانکی موثر است.

این مقام انتظامی افزود: ساده‌ترین راه کلاهبرداری از کارت‌های بانکی، دسترسی به اطلاعات حساب شماست، پس به هیچ ‌عنوان اطلاعات حساب خود اعم از شماره حساب و رمزهای اول و دوم کارت خود را در اختیار دیگران قرار ندهید و از نگهداری رمز عبور به همراه کارت عابر بانک خودداری کنید تا در صورت مفقودی یا ربوده شدن کارت با حساب خالی خود مواجه نشوید.

وی تصریح کرد: رمز اول و دوم کارت عابر بانک محرمانه است و در نگهداری آن باید کوشا بود، مردم خود مشاهده می‌کنند وقتی به یک فروشگاه مراجعه می‌کنند جهت پرداخت از طریق کارت بانکی باید کارت را در اختیار متصدی فروشگاه قرار داده و رمز کارت را می‌پرسد در حالی که رمز محرمانه بوده و نباید در دست دیگران قرار گیرد  و یا این مسئله که وقتی پرداخت الکترونیکی در کافی نت‌ها انجام می‌دهیم، مالک آن رمز دوم کارت عابر بانک را می‌پرسد و ما هم دقیقاً رمز دوم را در اختیار او قرار می‌دهیم که بعداً با سوء استفاده، برداشت غیر مجاز و به سرقت رفتن و خالی شدن حساب خود مواجهه خواهیم شد.

رئیس پلیس فتا آذربایجان‌شرقی خاطرنشان کرد: یکی از توصیه‌های مهم به شهروندان این است که هیچ قرعه‌کشی و جایزه ای با مراجعه به خود پرداز پرداخت نمی‌شود و از شگردهای سارقان برای سوء استفاده از حساب بانکی شما ارسال پیامک‌ها یا تماس‌هایی هستند که به شما نوید برنده شدن در قرعه‌کشی را می‌دهند. چناچه کسانی با این عنوان از شما درخواست مراجعه به عابربانک یا ارسال اطلاعت کارتتان را کردند، هرگز به این افراد اعتماد نکنید، چرا که هیچ ارگان و یا سازمانی برای پرداخت مالی ما را به کنار خودپرداز نمی‌کشد.

‌به گزارش ایسنا، ‌وی گفت: شهروندان در صورت مواجهه با مشکلات سایبری به پلیس فتا مراجعه و مشکل خود را با کارشناسان این پلیس در میان بگذارند و یا با شماره های 2188603 و 2188756 ،110 و 197 موضوع را به پلیس گزارش دهند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین