|
|
امروز: شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۴
کد خبر: ۱۱۵۹۰۲
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۴
احمدی بافنده در تشریح جزئیات پیشنهاد کاهش نرخ بلیت مترو در ساعات غیر پیک، گفت: بررسی‌ها نشان داده که مردم از ساعت شش تا هشت صبح و در هنگام عصر، طی دو ساعت مشخص که عمدتا ساعت ورود و خروج کارمندان است، بیشترین استفاده از مترو را دارند.
مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران جزییات پیشنهاد تخفیف بلیت مترو در ساعات خلوت را تشریح کرد.

احمدی بافنده در تشریح جزئیات پیشنهاد کاهش نرخ بلیت مترو در ساعات غیر پیک، گفت: بررسی‌ها نشان داده که مردم از ساعت شش تا هشت صبح و در هنگام عصر، طی دو ساعت مشخص که عمدتا ساعت ورود و خروج کارمندان است، بیشترین استفاده از مترو را دارند.

وی با بیان اینکه این در حالیست که در مابقی ساعات مترو فعال است اما مسافر چندانی ندارد و قطارها خالی حرکت می‌کنند، افزود: مترو مانند اتوبوس نیست که در ساعات غیرپیک آنها را از شبکه حمل و نقل خارج کنیم و در پایانه نگه‌ داریم.

مدیر عامل شرکت بهره برداری مترو با بیان اینکه در مترو تهران می‌توان همان نرخ شورای شهر را در ساعات پیک صبح و عصرگاهی اخذ کرد، تصریح کرد: در ساعات غیرپیک در حالی مترو فعال است که تعداد مسافران کم است و می‌توان با اتخاذ سیاست‌های مختلف ساعت غیرپیک مترو را کاهش داد.

احمدی بافنده با بیان اینکه در کشورهایی که تجربه بیش از 100 ساله مترو دارند، برای افزایش مسافر در ساعات غیرپیک چاره‌اندیشی کرده‌اند، افزود: آنها چند مدل بلیت برای ساعات پیک و غیرپیک دارند؛ به گونه‌ای که در ساعات غیرپیک هم بلیت با تخفیف به مسافران ارائه می‌شود.

به گفته وی، اتخاذ سیاست تغییر نرخ بلیت در ساعات مختلف نه تنها هجوم صبح گاهی و عصرگاهی را می‌کاهد بلکه در همه ساعات مترو مسافر دارد و این سبب می‌شود تعادلی در کل ظرفیت مترو ایجاد شده و فشار مسافران در هنگام صبح و عصر کاسته شود.

بافنده خاطر نشان کرد: ما می‌توانیم با تغییر نرخ بلیت برای ساعات غیرپیک زنان خانه دار، بازنشستگان و ... را تشویق به استفاده از مترو در ساعات غیر پیک کنیم.

وی با اشاره به اینکه این پیشنهاد با ریاست شورا، قائم مقام شهرداری تهران و معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری مطرح شده و همه این افراد از آن استقبال کرده و درخواست داشتند که این پیشنهاد به صورت مکتوب ارائه شود، گفت: در بسیاری از کشورها ساعت فعالیت ادارات و مراکز آموزشی به گونه‌ای تدوین شده که با یکدیگر تداخل نداشته باشد اما در ایران اینگونه نیست و در هنگام صبح و عصر که ساعت آغاز و پایان کار ادارات و مراکز آموزش عالی است شاهد هجوم مسافران هستیم و این در حالیست که بسیاری از افراد به دلیل شلوغی مترو مایل نیستند از این وسیله برای تردد آسان استفاده کنند .

مدیر عامل شرکت بهره برداری مترو، با بیان اینکه مترو تهران از لحاظ فنی آمادگی این تغییر را دارد، گفت: تنها باید نرم افزار بلیت خوان را تغییر داد که در ساعت پیک بلیت نرخ مصوب شورای شهر را اخذ کرده و در ساعت غیرپیک نرخ تخفیف یابد، البته این تخفیف نیز در صورت مصوبه شورای شهر اعمال خواهد شد.

منبع: برنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین