|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۹
کد خبر: ۱۱۴۸۴۸
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۳
سنکرون، اتصال دو شبکه کاملا مجزا به طریقی است که هیچ نوع شدت جریان ضربه ای قابل ملاحظه ایجاد نشود.
وزارت نیرو اعلام کرد: بهره برداری از واحد نخست بخش گاز نیروگاه سیکل ترکیبی سمنگان در استان کرمان به ظرفیت 166 مگاوات موجب شد تا ظرفیت تولید برق از واحدهای نیروگاهی سنکرون شده در سال جاری به یکهزار و 314 مگاوات برسد.

 سنکرون، اتصال دو شبکه کاملا مجزا به طریقی است که هیچ نوع شدت جریان ضربه ای قابل ملاحظه ایجاد نشود.

وزارت نیرو به نقل از شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی اعلام کرد: نیروگاه سیکل ترکیبی سمنگان که در قالب دو واحد گازی و یک واحد بخاری در استان کرمان با سرمایه گذاری شرکت های قدس نیرو، کرمان تابلو و کانی مس در حال ساخت است، هفتاد و یکمین واحد نیروگاهی است که توسط بخش خصوصی در کشور ساخته می شود.

برپایه این گزارش، براساس پیش بینی های صورت گرفته، با بهره برداری از واحد دوم بخش گاز این نیروگاه در شهریورماه امسال و واحد بخار آن به ظرفیت 160 مگاوات در مرداد ماه سال آینده، مجموع ظرفیت تولید برق آن به 492 مگاوات خواهد رسید.

پست انتقال دهنده برق نیروگاه به شبکه 230 کیلوولت است که توسط سرمایه گذاران ساخت نیروگاه ساخته شده و در نیمه خرداد ماه جاری برقدار شده است.

بازده فعلی نیروگاه 49.5 درصد است و برای تامین سوخت این نیروگاه در ایام کمبود گاز، دو مخزن هر یک به ظرفیت 20 هزار مترمکعب برای ذخیره گازوییل تعبیه و طراحی شده اند که تا 45 روز می توانند سوخت نیروگاه را تامین کنند.

عملیات اجرایی ساخت این نیروگاه براساس تامین اکثر تجهیزات از فناوری های ساخت داخل توسط شرکت مپنا صورت گرفته و شرکت قدس نیرو مشاور این طرح نیروگاهی بوده و تاکنون دو تریلیون و 200 میلیارد ریال برای ساخت نیروگاه و پست آن هزینه شده است.

این نیروگاه در چارچوب سیاست توسعه تولید برق کشور و پاسخگویی به رشد مصرف منطقه و استفاده از حداکثر توان مهندسی داخل کشور در کیلومتر 10 جاده سیرجان به کرمان در زمینی به مساحت 64 هکتار واقع شده است.

این گزراش می افزاید: تاکنون 251 واحد نیروگاه حرارتی در مجموع به ظرفیت 37 هزار و 508 مگاوات در شکور ( از سال 1375 ) به بهره برداری رسیده که از این مقدار 11 هزار و 459 مگاوات (معادل 30.55 درصد) توسط بخش خصوصی ساخته شده است.

 ایران اسلامی با داشتن ظرفیت نیروگاهی بیش از 75 هزار مگاوات مقام نخست خاورمیانه و چهاردهم جهان را در اختیار دارد.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین