|
|
امروز: شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۳
کد خبر: ۱۱۲۴۰۷
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۶
رسول سرائیان گفت: به زودی از نقشه راه ۵ ساله مصوب مخابرات رونمایی خواهیم کرد که براساس آن رویکرد تحول شبکه، فناوری اطلاعات و تجاری سازی در دستور کار قرار می گیرد.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به برنامه ۵ ساله توسعه شبکه مخابراتی کشور گفت: تا دوسال آینده شبکه مخابرات مبتنی بر IP متمرکز ( ALL-IP ) می‌شود.

 رسول سرائیان گفت: به زودی از نقشه راه ۵ ساله مصوب مخابرات رونمایی خواهیم کرد که براساس آن رویکرد تحول شبکه، فناوری اطلاعات و تجاری سازی در دستور کار قرار می گیرد.

وی با تاکید بر تغییر ساختار شبکه مخابراتی کشور افزود: شبکه مخابرات باید به سمت یک شبکه مبتنی بر آی پی (ALL-IP ) حرکت کند؛ یعنی شبکه ای که ستون فقرات آن مبنی بر زیرساخت اینترنت پروتکل (IP ) باشد.

سرائیان با بیان اینکه مطالبه مدیریت شرکت مخابرات ایران از حوزه شبکه، پیاده سازی شبکه ALL-IP است که باید در عرض دوسال اجرایی شود، خاطرنشان کرد: مفهوم شبکه ALL-IP  یعنی اینکه تمام وضعیت شبکه مخابرات در سراسر کشور به صورت لحظه­ ای و یکپارچه، پایش و رصد شود.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، با تاکید بر ضرورت و اهمیت اجرای هر چه سریع تر این پروژه گفت: همین امروز هم برای اجرای این پروژه مهم دیر شده است. در شرکت های مهم فناوری دنیا، پایه ریزی شبکه ALL-IP از پنج سال پیش شروع شده و هم اکنون در حال به ثمر رسیدن است. به خاطر این تاخیر زمانی است که در شرکت مخابرات ایران سقف زمانی دوساله را برای رسیدن به این هدف در نظر گرفته ایم.

وی گفت: با اجرای این پروژه، شبکه ثابت مخابرات به یک شبکه در سطح جهانی ارتقا می یابد. اجرای پروژه ALL-IP ، زیرساخت ارائه سرویس های متنوع، زیرساخت رقابت موفق با رقبای جدید بازار ارتباطات، زیرساخت حرکت به سمت FMC و تبدیل شدن به یک شرکت دیجیتال است.

سرائیان با بیان اینکه پس از شبکه IP متمرکز، موضوع FMC (همگرایی شبکه ثابت و سیار) پیگیری می شود، گفت: با فعالیت های صورت گرفته، شبکه مخابرات ایران در وضعیت مناسبی قرار گرفته است. براین اساس تمام بخش های برنامه تحول شرکت مخابرات ایران باید به روز و هماهنگ پیش رود و دانش فنی و نیروی انسانی مخابرات نیز باید ارتقا یابد.

وی اضافه کرد: تمام فعالیت های مخابرات ایران در سه شاخه شبکه، IT و مارکتینگ متمرکز می شود. در این زمینه آماده سازی زیرساختها توسط شبکه، توانمندسازی در بخش فناوری اطلاعات و تبدیل فعالیت ها به درآمد توسط بخش مارکتینگ و بازاریابی دیده شده است.

یکپارچه سازی شبکه مخابرات بر پایه IP با هدف گذر از فناوری آنالوگ به دیجیتال و تحقق اهداف توسعه شبکه ملی باند پهن کشور صورت می گیرد.

منبع: مهر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین