|
|
امروز: شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۲
کد خبر: ۱۱۱۷۰۴
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۲
وی استاندارد را مهمترین عامل در ایمنی غذا دانست و افزود : توسعه فعالیت های استاندارد در زمینه گسترش ایمنی غذا نیازمند همکاری همه جانبه بین سازمان های ذیربط است.
 نمایندگان سازمان  بهداشت جهانی ( WHO) و سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد ( FAO ) صبح امروز در نشستی با نمایندگان سازمان ملی استاندارد ایران در کرج ، در خصوص ایمنی غذا به بحث و تبادل نظر پرداختند.

غلامرضا امینی ، مدیرکل نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غیرفلزی ، آرایشی ، بهداشتی و حلال در این نشست بابیان اینکه امروزه ایمنی غذا  یکی از دغدغه های جوامع است گفت : لازم است با ایجاد ساختاری مناسب و کارآمد، ایمنی و کیفیت لازم را در صنعت غذا ایجاد کرد.

وی استاندارد را مهمترین عامل در ایمنی غذا دانست و افزود : توسعه فعالیت های استاندارد در زمینه گسترش ایمنی غذا نیازمند همکاری همه جانبه بین سازمان های ذیربط است.

امینی با بیان اینکه تاکنون بیش از 4 هزار استاندارد مواد غذایی در سازمان ملی استاندارد ایران تدوین شده است اظهار داشت : بیش از 10 هزار پروانه کاربرد علامت استاندارد برای فرآورده های غذایی صادر شده است.

امینی در ادامه با اشاره به نظارت بر اجرای اجباری 400 استاندارد غذایی که به صورت خاص در شورای عالی استاندارد تعیین می شوند افزود : معاونت نظارت بر اجرای استانداردهای سازمان ملی استاندارد ایران بر رعایت این استانداردها نظارت دارد.

مدیرکل نظارت بر اجرای استانداردهای صنایع غیرفلزی ، با بیان اینکه 28 درصد صنایع تحت پوشش رعایت استاندارد مربوط به صنایع غذایی است افزود : امروزه به لحاظ اهمیت ایمنی غذا در کشور بیش 51 درصد فعالیت های سازمان ملی استاندارد ایران مرتبط با این صنعت است.

 وی با بیان اینکه پژوهشکده غذایی و کشاورزی در سازمان ملی استاندارد ایران به عنوان یک آزمایشگاه مرجع فعالیت های تحقیقاتی گسترده ای را انجام می دهد افزود : سازمان ملی استاندارد ایران به عنوان عضو اصلی عهده دار برنامه های استاندارد غذای حلال در موسسه استاندارد سازی و اندازه شناسی کشورهای اسلامی ( سمیک ) است.

مدیرکل نظارت بر اجرای استاندارد ابراز امیدواری کرد : با حضور نمایندگان سازمان بهداشت جهانی و سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد در سازمان ملی استاندارد ایران ، علاوه بر انتقال تجربیات و آخرین دستاوردها ،  زمینه همکاری بین سایر سازمان های بین المللی و ایجاد ارتباط موثر بین منطقه فرآهم آید.

نمایندگان FAO/WHO در این نشست متذکر شدند: ارزیابی از نهادهایی که در امر سلامت غذایی دخیل هستند می تواند فرصتی برای ارتقای کیفیت و مواد غذایی و همکاری های متقابل داشته باشد.

در ادامه این نشست ، مشاور رییس سازمان ملی استاندارد ایران در زمینه غذایی به معرفی فعالیت ها و وظایف سازمان ملی استاندارد ایران در ایمنی غذا پرداخت و سپس نمایندگان FAO/WHO نیز گزارشی از سازمان های متبوع خود ارایه کردند.

گفتنی است : نمایندگان سازمان  بهداشت جهانی ( WHO) و سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد ( FAO ) از آزمایشگاه جرم مرکز اندازه شناسی سازمان ملی استاندارد ایران بازدید کردند.

 

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین