|
|
امروز: شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۱
کد خبر: ۱۰۸۶۶۲
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۸
صادقی در پاسخ به این پرسش که نتیجه اقدامات انجام شده و یا اقداماتی که انجام خواهد گرفت به چه صورتی خواهد بود تصریح کرد: اگر اندکی ریشه ای به این معضل نگاه کنیم متوجه خواهیم شد که این مشکل محدود به پرداخت های حقوقی نیست و سیستمی است.
نماینده مردم تهران در مجلس عملکرد وزارت اقتصاد و شخص وزیر را در برخورد با فساد و تخلف قابل تقدیر توصیف کرد.

بادامچی در گفت و گو با شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، در خصوص مساله حقوقهای نامتعارف بیان کرد: متاسفانه ماجرای فیش های نجومی ریشه در گذشته دارد که در این خصوص مجلس تصمیم گرفت کمیسیون اصل 90 را موظف کند که طی دو هفته تمام گزارشات دستگاه ها را جمع آوری کرده تا تحلیلی عمده برای اصلاح قوانین و لایحه ای که دولت تصمیم به تصویب آن دارد فراهم شود. البته لازم به ذکر است که مجلس مصمم است که این موضوع را به یک قانون منصفانه و عادلانه تبدیل کند.

او ادامه داد: این مشکل باعث شده مردم دید بدی نسبت به برخی مدیران پیدا کنند، به این دلیل که این موضوع برای مردم قابل تحمل نیست که عده ای به صورت ناعادلانه حقوق های 50 یا 60 برابر داشته باشند. به همین خاطر مسئولین با جدیت خاصی این مسئله را مورد بررسی قرار می دهند، و این  امر باعث نمی شود اختلاس ها و نارسایی های گذشته فراموش شود. لازم به ذکر است که وزارت اقتصاد و اقای طیب نیا هم تاکنون اقدامات مناسبی در این خصوص  انجام داده اند.

وی افزود:آنچه مسلم است این است که همه این عملکرد نادرست را محکوم می کنند، مجلس هم در طی روزهای اخیر تمام تلاش خود را در جهت تصویب قوانین کار آمد به کار گرفته است.

این مقام مسئول در رابطه با تعیین کف و سقف برای حقوق های پرداختی گفت: تعیین کف و سقف برای حقوق ها اقدامی کوتاه مدت است که توسط شورای عالی دستمزد و وزارت اقتصاد و دارایی صورت گرفته است که از نظر من این اقدام عملکرد خوبی بوده و امیدواریم که با پشتیبانی مجلس در آینده این مشکل برطرف شود .

وی در خصوص نتیجه اقدامات انجام گرفته گفت: این اقدامات قطعا باید نتیجه خوبی را در بر داشته باشد، درست است که ما مشکلات اقتصادی زیادی داریم اما مشکل به وجو آمده موضوعی است که هر سه قوای کشور آن را پیگیری می کنند؛ البته لازم به ذکر است که ناظران هر سه قوا هم در وظیفه خود کوتاهی کرده اند اما مسلم است این است که نظام باید با اقدامات کوتاه مدت و بلند مدت خود مشکلات به وجود آمده را برطرف کند.

نماینده دیگر مردم تهران هم عملکرد وزارت اقتصاد در برخورد با ماجرای فیش های حقوقی را بسیار موثر دانست.

صادقی در گفت و گو با شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید در رابطه با عملکرد وزارت اقتصاد مبنی برتعیین کف و سقف برای حقوق های پرداختی گفت: من گمان می کنم یکی از مؤثر ترین راه ها تعیین کف و سقف باشد که البته لازم است بعد از آن نظارت کافی صورت گیرد، علاوه بر آن  شورای حقوق و دستمزدباید فعالیت و نظارت بیشتری را اعمال کند.

وی در ادامه بیان کرد: معمولا حوزه  فعالیت دیوان محاسبات بعد از پرداخت ها است، اما در حال حاضر سیستمی به وجود آمده که نظارت این سازمان به صورت مستمر باشد تا بتوانند در حین عملیات های مالی نظارت خود را اعمال کنند.

این نماینده مجلس در رابطه با اقدامات وزارت اقتصاد و دولت در رابطه با مسئله ایجاد شده اظهار کرد: با توجه به فعالیت های اخیر وزارت اقتصاد، می توانیم بگوییم اقداماتشان قابل قبول است، البته نباید این نکته را نادیده گرفت که بعد از تعیین سقف و کف، آنچه از اهمیت ویژه ای بر خوردار است، سازو کاری است که موجب عدم انحراف در عملی کردن اهداف شود.

وی ادامه داد: عملکرد دولت قابل قبول است اما نکته مهم این است که باید این روند به سایر دستگاه ها هم تعمیم داده شود؛ از نظر من این مشکل تهدیدی بود که دولت آن را تبدیل به یک فرصت کرد و برای تکمیل آن لازم است این روند تعمیم داده شود، گفتنی است که این شفاف سازی منحصر به دولت نیست و باید فعالیت سایر ارگانها و دستگاه ها هم شفاف سازی شود.

صادقی در پاسخ به این پرسش که نتیجه اقدامات انجام شده و یا اقداماتی که انجام خواهد گرفت به چه صورتی خواهد بود تصریح کرد:  اگر اندکی ریشه ای به این معضل نگاه کنیم متوجه خواهیم شد که این مشکل محدود به پرداخت های حقوقی نیست و سیستمی است که به تدریج و به صورت طبقاتی در بطن نظام در حال شکل گیری است و نمودهای مختلفی هم دارد، یکی از این نمود ها مسئله حقوق است؛ چراکه مزایا و امکاناتی که به برخی از افراد تعلق می گیرد موجب شکل گیری نظام طبقاتی شده که با آرمان ها و ارزش های انقلاب تطابق ندارد، بنابراین باید در پی برطرف شدن این مشکل بود.

او در ادامه گفت: همان طور که مشخص است بخشی از این معضل ناشی از برخی ابهامات و انحراف هایی است که قوانین زمینه آن را فراهم کرده که باید برخی از آنها مورد نقض یا اصلاح قرار گیرد و پس از آن دستگاه های نظارتی فعالیت خود را به گونه ای اثرگذار شروع کنند.

وی در رابطه با خبرهای منتشر شده از اقتدامات برخی افراد در مجلس که برعلیه فعالیت های انجام شده صورت گرفته است، اظهار کرد: به نظر می رسد در اقدامات انجام شده حسن نیتی وجود نداشته و این کاری کاملا غیر اخلاقی است که تمام مسئولیت مشکل به وجود آمده را متوجه یک شخص کنیم، در این زمینه رئیس جمهور مسئولانه برخورد کردند، مجموعه دولت قبول مسئولیت کرده و اقدامات خوبی هم انجام شد.

وی در آخر گفت: ما کمی از آرمان ها و ارزش های قانون اساسی دور شده ایم که برای برطرف شدن آن باید، فرهنگ ها و رویکرد ها اصلاح شود؛ همچنین باید با هر فعالیتی که منجر به ایجاد فاصله طبقاتی می شود مقابله کرد.




ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین