|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۲
کد خبر: ۱۰۶۳۱۴
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۳
برخی کاربران ویندوزهای ۷ و ۸ از این بروزرسانی‌های اجباری و برخی اوقات بدون تایید، ناراضی بوده‌اند. بر این اساس به تازگی یک کاربر توانسته شکایتی برای گرفتن غرامت ۱۰ هزار دلاری علیه این شرکت ارائه کند.
 مایکروسافت پس از عرضه‌ی ویندوز ۱۰ سیاست‌های خاصی برای اجبار کاربران در بروزرسانی به این نسخه از ویندوز داشته است. برخی کاربران ویندوزهای ۷ و ۸ از این بروزرسانی‌های اجباری و برخی اوقات بدون تایید، ناراضی بوده‌اند. بر این اساس به تازگی یک کاربر توانسته شکایتی برای گرفتن غرامت ۱۰ هزار دلاری علیه این شرکت ارائه کند.

مایکروسافت به خاطر بروزرسانی بدون اجازه به ویندوز 10 جریمه شد

بروزرسانی اجباری و برخی اوقات بدون تایید کاربر به ویندوز ۱۰، یکی از سیاست‌هایی است که مایکروسافت به منظور افزایش کاربران این نسخه از سیستم‌عامل خود انجام داده و برخی کاربران از اقدام این شرکت ناراضی هستند. این بروزرسانی‌های اجباری، برخی اوقات مشکلاتی را نیز برای کاربران ایجاد می‌کند. به تازگی یک کاربر به خاطر بروزرسانی بدون اطلاع ویندوز ۱۰، از مایکروسافت شکایت کرده و حکم پرداخت غرامتی را به جریان انداخته است.

این کاربر که تری گلدستین (Teri Goldstein) نام دارد، صاحب یک کسب و کار کوچک مسافرتی در کالیفرنیا است. گلدستین شکایتی برای دریافت ۱۰ هزار دلار غرامت تنظیم کرده و عنوان آن را نیز دریافت غرامت به خاطر خسارت و هزینه‌های یک کامپیوتر جدید گذاشته است. او عنوان کرده است که پس از یک بروزرسانی ناخواسته به ویندوز ۱۰، کامپیوتر اصلی کسب و کار او دچار مشکلات زیادی شده و با کاهش سرعت مواجه شده است. او برای انجام کارهای خود محبور به خرید یک دستگاه جدید شده است.

گلدستین در مورد این بروزرسانی به خبرگزاری‌ها اعلام کرده است: "من تا قبل از این در مورد ویندوز ۱۰ اطلاعی نداشتم. برای تایید بروزرسانی نیز هیچ سوالی از من پرسیده نشد."

گلدستین اولین کاربری است که توانسته مایکروسافت را در این زمینه محبور به پرداخت غرامت کند اما بسیاری از کاربران دیگر نیز هستند که از این اقدام مایکروسافت برای بروزرسانی اجباری به ویندوز ۱۰ ناراضی هستند. ردموندی‌ها از ابتدای سال جاری بروزرسانی ویندوز ۱۰ را از حالت انتخابی به حالت توصیه‌شده در ویندوز تغییر دادند و علاوه بر آن، علامت ضربدری که برای لغو پیغام‌های بروزرسانی استفاده می‌شد، کارکردی متفاوت پیدا کرده و به نوعی بروزرسانی را تایید می‌کند. مایکروسافت در این پرونده، هیچ اشتباهی را قبول نکرده و تنها به انتشار یک راهنمای جدید برای لغو بروزرسانی‌های خودکار اکتفا کرده است. البته هنوز هم احتمال این وجود دارد که اگر کاربران اقدام خاصی برای لغو بروزرسانی‌ها انجام ندهند، با بروزرسانی ناخواسته مواجه شوند.

به نظر نمی‌رسد کاربر دیگری بتواند غرامتی این‌چنینی از مایکروسافت دریافت کند و منابع خبری اعلام کرده‌اند که حتی مایکروسافت قصد اعلام تجدید نظر در حکم گلدستین را داشته است اما برای جلوگیری از هزینه‌های اضافی دادگاه، از این اقدام صرفنظر کرده است. به هر حال حتی اگر ردموندی‌ها هنوز رویای جاه‌طلبانه‌ی یک میلیارد کاربر ویندوز ۱۰ را داشته باشند، برای جلوگیری از اتفاقات این‌چنینی، در قوانین و سیاست‌های نرم‌افزاری خود تجدید نظر خواهند کرد.

چندی پیش نیز یک پرونده‌ی قانونی برای یک بروزرسانی انتخابی برای پلی استیشن ۳ علیه سونی به جریان افتاد که نتیجه‌ی آن میلیون‌ها ضرر مالی برای این شرکت بود.

منبع : زومیت
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین