|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۰
کد خبر: ۱۰۵۰۱۵
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۴
متخصصان علت این مسئله را فشار مضاعف روحی و جسمی به مادر برای نگهداری از کودکان عنوان کرده اند که می تواند به شدت بر سلامتی آن ها اثر منفی گذاشته و سبب مرگ زودرس شود.
مطالعات جدید محققان نشان می دهد برخی از بیماری ها در زنان مجرد بیشتر از سایرین است و می تواند سلامت آنها را به شدت تهدید کند.

 کارشناسان اعتقاد دارند زنانی که زندگی خانوادگی آنها دچار مشکل شده است و طلاق گرفته اند یا همسر خود را از دست داده اند و حال به عنوان یک مادر مجرد مجبور به نگهداری از کودکان هستند با افزایش 40 درصدی سکته قلبی و 74 درصدی سکته مغزی به نسبت سایر زنان که با همسر خود زندگی می کنند مواجه هستند.

متخصصان علت این مسئله را فشار مضاعف روحی و جسمی به مادر برای نگهداری از کودکان عنوان کرده اند که  می تواند به شدت بر سلامتی آن ها اثر منفی گذاشته و سبب مرگ زودرس شود.

کارشناسان دانشگاه روتردام هلند این نتایج را با تحقیق بر روی بیش از 11 هزار زن بدون همسر دارای فرزند در اتحادیه اروپا بدست آورده اند.

انجام وظایف مادرانه، کار در خارج از خانه، رفت و روب منزل و پرکردن خلاء نبودن پدر می تواند فشاری مضاعف به زنان بویژه در سنین میانسالی وارد کند و آنها را با خطر عدم رسیدگی به سلامت فردی و ابتلا به انواع بیماری های مزمن واگیر و غیر واگیر  مواجه کند.

براین اساس متخصصان به زوج ها توصیه می کنند چنانچه صاحب اولاد هستند بر سر مسائل کوچک که قابل حل و فصل است زندگی خانوادگی خود را خراب نکنند زیرا رشد و تربیت کودک به تنهایی توسط هریک از  والدین می تواند بسیار سخت باشد.

در عین حال زنانی که به دلایل مختلف بدون شوهر هستند و شرایط ازدواج را ندارند باید توجه خاصی به حفظ سلامت خود داشته باشند و باید از کمک سایر اعضای خانواده برای تقسیم وظایف بهره مند شوند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین