کد خبر: ۱۰۴۳۵۸
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۸
حجم و ارزش معاملات بورس تهران در هفته گذشته (منتهی به بیست و ششم خرداد)، نسبت به هفته پیش از آن به ترتیب 52 و 43 درصد افزایش پیدا کرد و صنعت «خودرو و ساخت قطعات» به تنهایی 39 درصد حجم معاملات هفتگی را به خود اختصاص داد.
 حجم و ارزش معاملات بورس تهران در هفته گذشته (منتهی به بیست و ششم خرداد)، نسبت به هفته پیش از آن به ترتیب 52 و 43 درصد افزایش پیدا کرد و صنعت «خودرو و ساخت قطعات» به تنهایی 39 درصد حجم معاملات هفتگی را به خود اختصاص داد.

به گزارش بورس اوراق بهادار تهران، حجم و ارزش معاملات در هفته گذشته (منتهی به بیست و ششم خردادماه) نسبت به هفته پیش از آن به ترتیب 52 و 43 درصد افزایش پیدا کرد.

بر اساس گزارش هفتگی بررسی بازارها که عملکرد بورس تهران، فرابورس ایران، 17 بورس معتبر خارجی، قیمت ارز و سکه، قیمت جهانی فلزات اساسی و نفت را بررسی کرده است، از آغاز سال 1395 تا پایان بیست و ششم خردادماه، شاخص کل (ارزش وزنی) بورس اوراق بهادار تهران 7.9 درصد و شاخص قیمت (ارزش وزنی) 11.8درصد کاهش یافت؛ شاخص کل (هم وزن) نیز 1.1 درصد رشد و شاخص قیمت (هم وزن) 1.9 درصد افت داشت.

اختلاف بازدهی بین شاخص ارزش وزنی و شاخص هم وزن حاکی از عملکرد بهتر شرکت های متوسط و کوچک تر در مقایسه با شرکت های بزرگ بورس اوراق بهادار تهران بود.

در این مدت شاخص فرابورس ایران 3.5 درصد افت و قیمت سکه بهار آزادی 2.5 درصد، قیمت دلار مبادله ای یک درصد و قیمت یورو مبادله ای 1.9 درصد رشد داشت.

در هفته منتهی به بیست و ششم خردادماه، صنعت «استخراج زغال سنگ» با بازدهی مثبت 4.5 درصد، در صدر صنایع بورسی قرار گرفت؛ همچنین صنعت «محصولات کاغذی» با افت 14.3 درصدی، بیشترین افت را تجربه کرد.

در میان شرکت ها در هفته گذشته، «سپنتا» با مثبت 24.8 درصد و «قند شیرین‌ خراسان‌» با منفی 7.6 درصد، به ترتیب بیشترین و کمترین بازدهی را داشتند.

در هفته گذشته، صنعت «خودرو و ساخت قطعات» به تنهایی 39 درصد از حجم معاملات هفتگی را به خود اختصاص داد. صنعت «بانک ها و موسسه های اعتباری» با 12 درصد حجم معاملات هفتگی، در رتبه دوم قرار گرفت.

بر اساس بررسی ها، شاخص همه بورس های معتبر جهانی (17 بورس مورد بررسی) در هفته گذشته افت کرد. کمترین افت مربوط به شاخص بورس عربستان صعودی (TASI) با کاهش 0.6 درصد و بیشترین افت مربوط به شاخص بورس آمستردام (AEX) با کاهش 6.8 درصد بود.

بین 17 بورس، بورس تهران با افت 2.6 درصدی رتبه هشتم را به خود اختصاص داد. به عبارت دیگر، 9 بورس دیگر افت بیش از 2.6 درصد را در هفته گذشته ثبت کردند.

در 30 روز منتهی به بیست و ششم خردادماه سال 1395 و در بازارهای جهانی، قیمت فلزات اساسی با نوسان همراه بود و در این میان بیشترین افزایش قیمت را روی با 7.8 درصد و بیشترین کاهش بها را سرب با 1.9 درصد ثبت کرد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین