کد خبر: ۱۰۲۱۸۵
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۳
وی در پایان خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که نوشیدن مقادیر زیاد آب در وعده سحر به رفع تشنگی در طی روز کمکی نمی­‌کند و همچنین می‌تواند مشکلات گوارشی برای افراد ایجاد کند.
دبیر انجمن پیشگیری از چاقی ایران، با تاکید براینکه روزه‌داران نباید نسبت به مصرف وعده سحری در ماه رمضان غافل باشند، عنوان کرد: سحری یکی از وعده­‌های اصلی غذایی است که باید آن را مانند وعده ناهار در نظر گرفت.

دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن پیشگیری از چاقی ایران با توجه به فرا رسیدن ماه رمضان، گفت: نیازمندی­های غذایی بدن انسان برای ادامه حیات و استمرار سلامت بایستی با توجه به سن، جنس، وضعیت تن سنجی، میزان فعالیت بدنی و شرایط خاص هر فرد از بابت بیماری­‌های مبتلا تامین شود.

وی افزود: هرم غذایی یک الگوی استاندارد است که به این نیاز پاسخ می­‌دهد. هنگام روزه­‌داری نیز رعایت این اصول صدق می­‌کند اما تقسیم بندی خوراکی‌ها به وعده­‌های سحری، افطاری، شام و بعد از شام بایستی به نحوی انجام پذیرد که علاوه بر رفع احتیاجات بدن، به بهره­‌مندی بیشتر افراد از فضایل این ماه بیانجامد.

هاشمی با بیان اینکه وعده سحری یکی از وعده­‌های اصلی غذایی در ماه رمضان است، یادآور شد: به هیچ وجه نباید از مصرف این وعده غذایی غافل شد. از نظر محتوای غذایی، می­‌توان سحری را مانند وعده ناهار در نظر گرفت. مصرف سبزیجات، کاهو، سالاد و میوه‌­جات در این وعده به تعادل آب بدن به‌خصوص در روزهای طولانی تابستان کمک شایانی می­‌کند.

دبیر انجمن پیشگیری از چاقی ایران، در ادامه یادآور شد: توصیه می­‌شود افراد از مصرف غذاهای پرچرب و شیرین مانند کله پاچه و امثال آن در وعده سحری پرهیز کنند، زیرا این نوع خوارکی‌ها علاوه بر اینکه موجب تشدید تشنگی در طول روز می­‌شوند، برخلاف تصور عمومی افراد موجب افزایش گرسنگی در حین روزه‌داری خواهد شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که نوشیدن مقادیر زیاد آب در وعده سحر به رفع تشنگی در طی روز کمکی نمی­‌کند و همچنین می‌تواند مشکلات گوارشی برای افراد ایجاد کند.

منبع: آنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین