|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۷
کد خبر: ۱۰۰۸۶۸
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۰
معاون سیاسی وزارت کشور گفت:‌ گزینه‌های متعددی در وزارت کشور برای استانداری خوزستان در حال بررسی هستند که شریعتی و احمدی هم جزو آنها هستند. ما فکر می‌کنیم تا هفته آینده به تصمیم نهایی در مورد استانداری خوزستان می‌رسیم.
 معاون سیاسی وزارت کشور گفت:‌ گزینه‌های متعددی در وزارت کشور برای استانداری خوزستان در حال بررسی هستند که شریعتی و احمدی هم جزو آنها هستند. ما فکر می‌کنیم تا هفته آینده به تصمیم نهایی در مورد استانداری خوزستان می‌رسیم.

محمدحسین مقیمی در مورد آخرین وضعیت استانداری خوزستان عنوان کرد: در مورد انتخاب استاندار خوزستان در وزارت کشور در مراحل پایانی تصمیم‌گیری هستیم.

منتخبان خوزستان نظرات خود را برای استانداری معرفی کرده‌اند

او در مورد رایزنی‌هایی صورت گرفته از طریق منتخبان خوزستان گفت: تاکنون منتخبان این استان از طریق تماس‌های مختلف نظرات خود را برای گزینه استانداری خوزستان با مطرح کردند.

معاون سیاسی وزارت کشور در پاسخ به این سوال که آیا شریعتی و احمدی نیز جزو گزینه‌های استانداری خوزستان هستند، یادآور شد: گزینه‌های متعددی در وزارت کشور برای این پست در حال بررسی هستند که این دو نفر هم جزو آنها هستند. فکر می‌کنیم تا هفته آینده به تصمیم نهایی در مورد استانداری خوزستان می‌رسیم.

توضیح در مورد جلسات کمیسیون ماده ده احزاب

او در مورد جلسات کمیسیون ماده ۱۰ احزاب عنوان کرد: ما یک جلسه قبل از پایان مجلس نهم از نمایندگان برای حضور در این جلسه دعوت کردیم که چون روزهای پایانی مجلس نهم بود در این جلسه شرکت نکردند و عملا جلسه تشکیل نشد، اما به‌طور کلی در سال جدید چند جلسه تشکیل شده است که اغلب مسائل مربوط به انجمن‌های صنفی در آن مطرح شده است.

نظر شورای نگهبان برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای در بندرلنگه است

مقیمی در بخش دیگری از صحبت‌های خود در مورد انتخابات بندرلنگه گفت: در این مورد شورای نگهبان طی نامه‌ای ابطال انتخابات را به وزارت کشور اعلام کرد و با این روند باید در این حوزه انتخابیه انتخابات میان‌دوره‌ای برگزار شود، اما دلایل ابطال انتخابات در حوزه انتخابیه بندرلنگه از سوی شورای نگهبان به وزارت کشور اعلام نشده است.

معاون سیاسی وزارت کشور در ادامه در واکنش به اینکه برخی می‌گویند دلیل ابطال آرای بندرلنگه دخالت دولت در انتخابات بوده است، گفت: دولت هیچ دخالتی در هیچ‌یک از حوزه‌های انتخابیه نداشته است و ما این اظهارات را اتهام علیه وزارت کشور می‌دانیم و این حق را برای خود محفوظ می‌دانیم که با این اتهام‌زنی‌ها برخود کنیم.

او افزود: این اظهارات در حالی بیان می‌شود که تا امروز کسی در مورد ادعای دخالت دولت در انتخابات سندی به ما ارائه نکرده است قبلا نماینده که حائز اکثریت آرا نشده بود این مسائل را طرح کرد و اخیرا هم نماینده‌ای که موفق به حضور در مجلس دهم شده است، این موضوع را بیان کرده است اما هیچ یک تاکنون سند و دلیل ادعای خود را ارائه نکرده‌اند.

هنوز مستندات شورای نگهبان در مورد انتخابات بندرلنگه به وزارت کشور داده نشده است

مقیمی تاکید کرد: وقتی در دور اول شورای نگهبان صحت انتخابات در ۲۰۷ حوزه انتخابیه را مورد تاکید قرار می‌دهد؛ یعنی همه روند‌ها درست انجام شده است اگر هم روند انتخابات اخیرا در بندرلنگه مورد تایید قرار نگرفته است، هنوز دلیل آن به ما اعلام نشده در حالی که باید استناد قانونی این موضوع کتباً به وزارت کشور اعلام شود ضمن اینکه صحت انتخابات در این حوزه انتخابیه هم ابتدا مورد تایید قرار گرفته بود و بعد از شکایت‌هایی که به شورای نگهبان شد تصمیم به ابطال انتخابات اتخاذ شد.

هیچ دستگاه دولتی در انتخابات دخالت نداشته است

او با تاکید بر اینکه انتخابات با صحت کامل برگزار شد و در این موضوع شکی وجود ندارد، گفت: با اطمینان می‌گوییم که هیچ دستگاه دولتی در انتخابات دخالتی نداشته است؛ اگرچه برخی خارج از ساعت اداری اقدام به فعالیت‌های انتخاباتی کرده باشند، اما با همه اینها در صورتی که در این خصوص گزارش مستند به ما داده شود حتما آن را پیگیری خواهیم کرد.

بازشماری آرای انتخابات در اهر و هریس انجام شده است

او ادامه داد: در مورد حوزه انتخابیه اهر و هریس هم شورای نگهبان بازرس‌های خود را به این منطقه فرستاده است و بازشماری آرا انجام شده ما هم منتظر اعلام نظر هیات بازرسی شورای نگهبان به وزارت کشور هستیم.
منبع: ایلنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین