|
امروز: دوشنبه ۰۱ تير ۱۴۰۵ - ۰۶:۲۵

هاآرتص: اسرائیلی‌ها به خاطر جنگ به مشکلات روانی مبتلا شده‌اند

کد خبر: ۳۹۳۹۳۵
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۰
در شرایطی که جنگ‌طلبی رژیم صهیونیستی هر روز ابعاد تازه‌ای به خود می‌گیرد، روزنامه عبری هاآرتص در گزارشی اذعان کرد که جنگ، مشکلات روانی شدیدی برای میلیون‌ها شهروند در اراضی اشغالی ایجاد کرده است.

هاآرتص: جنگ مشکلات روانی شدیدی برای میلیون‌ها اسرائیلی ایجاد کرده است

نشریه عبری هاآرتص اعتراف کرد که جنگ، مشکلات روانی شدیدی برای میلیون‌ها شهروند در اراضی اشغالی فلسطین ایجاد کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، در شرایطی که جنگ‌طلبی رژیم صهیونیستی هر روز ابعاد تازه‌ای به خود می‌گیرد، روزنامه عبری هاآرتص در گزارشی اذعان کرد که جنگ، مشکلات روانی شدیدی برای میلیون‌ها شهروند در اراضی اشغالی ایجاد کرده است.

به نوشته ایسنا، این رسانه عبری‌زبان می‌نویسد: «از هر پنج اسرائیلی یک نفر نشانه‌های استرس بعد از سانحه را دارد.»

همچنین این روزنامه صهیونیستی نوشت: «هفت درصد از اضطراب وسواس فکری-عملی رنج می‌برند و شاهد افزایش شدید افسردگی، نگرانی و اعتیاد هستیم.»

ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین