|
|
امروز: يکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۰
کد خبر: ۴۴۷۹۹
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۷
در طی سال های گذشته، مطالعات ازدیاد برداشت میادین نفتی کشور، به علت کمبود منابع مالی و محدودیت های فناوری، پیشرفت چندانی نداشت.

یک مقام ارشد صنعت نفت گفت: شرکایی معتبر از کشورهای خارجی، هم از بخش دانشگاهی و هم شرکتهای صاحب فناوری، حاضر به همکاری در پروژه های مطالعات ازدیاد برداشت مخازن نفتی ایران شده‏ اند.

 امیرعباس حسینی، اظهار داشت: پروژه های ازدیاد برداشت شامل مطالعات مخزن، چاه و بهبود روشهای برداشت و سطح‏ الارض و رفع محدودیت ها و مشکلات آن است.

وی افزود: همه این بخشها فناورانه هستند و پژوهشگاه در بخشهایی می‏ تواند مستقل فعالیت کند و دانش آن را هم دارد و در سایر بخشها به شریک خارجی نیاز است.

معاون فناوری و روابط بین الملل پژوهشگاه صنعت نفت، خاطرنشان کرد: سبدی از شرکای خارجی برای همکاری در بخش های مختلف ازدیاد برداشت را آماده کرده ایم.

حسینی با بیان اینکه این پروژه ١٠ سال ادامه خواهد داشت، گفت: اما به این معنی نیست که این پروژه ها باید در ١٠ سال به نتیجه برسد، اما تلاش می شود که در کوتاه‏ مدت به نتیجه برسیم.

جانشین رئیس پژوهشگاه صنعت نفت با اشاره به اینکه در راه‏ حلهای کوتاه‏ مدت، مدیریت چاه اولویت نخست است، اضافه کرد: در زمینه نقشه راه فناوری این مخازن جلسه هایی متعدد با شرکت ملی مناطق نفت‏خیز برگزار شده و در اردیبهشت ماه نخستین نسخه آن ارائه می‏ شود.

در طی سال های گذشته، مطالعات ازدیاد برداشت میادین نفتی کشور، به علت کمبود منابع مالی و محدودیت های فناوری، پیشرفت چندانی نداشت.

اما دولت یازدهم در سال گذشته با هدف تسریع در طرح های ازدیاد برداشت، مطالعه برخی میادین را به دانشگاه ها و مراکزآموزشی واگذار کرد.

پیشرفت مذاکرات هسته ای و لغو تحریم ها می تواند با جذب سرمایه گذاری خارجی و فناوری های جدید، سرعت بیشتری به پروژه های ازدیاد برداشت بدهد.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین