|
|
امروز: جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۷:۲۸
کد خبر: ۳۷۰۸۸
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۴
با اینهمه مدیران عامل شرکت‌های خودروسازی مانند نیسان موتور و تسلا موتورز مقرون به صرفه بودن این فناوری را مورد پرسش قرار داده اند.
فولکس واگن با هدف ساخت خودروهای پاک، فناوری پیل سوختی را از شرکت بالارد پاور سیستمز در قراردادی به ارزش 112 میلیون دلار خریداری کرد.

 این شرکت فناوری کانادایی اعلام کرد امتیازهای مربوط به خودرو به ارزش 50 میلیون دلار را به فولکس واگن منتقل خواهد کرد و تا مارس سال 2019 خدمات مهندسی عرضه می‌کند.

پیل سوختی در واکنش شیمیایی که طی آن هیدروژن و اکسیژن ترکیب می‌شوند، برق تولید می‌کند. این فناوری نوید خودروهای بدون آلایندگی را می‌دهد که در مقایسه با خودروهای برقی کنونی قادر به طی مسافت طولانی‌تری خواهند بود.

با اینهمه مدیران عامل شرکت‌های خودروسازی مانند نیسان موتور و تسلا موتورز مقرون به صرفه بودن این فناوری را مورد پرسش قرار داده اند.

فراگیر شدن خودروهای پیل سوختی مستلزم سرمایه گذاری در ساخت جایگاه‌های شارژ هیدروژن است.

تویوتا موتور که بزرگترین خودروساز جهان است فروش خودروی پیل سوختی میرای به قیمت 62 هزار دلار را در دسامبر گذشته در ژاپن آغاز کرد.

این خودرو که تا اواخر امسال در آمریکا و اروپا روانه بازار می‌شود، می‌تواند با شارژ کامل 300 مایل حرکت کند که بیش از خودروهای برقی دوگانه سوز است و به جای دود تنها بخار و گرما منتشر می‌کند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، فولکس واگن در مورد عرضه گسترده این فناوری در آینده نزدیک محتاط بوده اما تلاش‌های توسعه خود را افزایش داده است. این خودروساز آلمانی در ماه‌های اخیر خودروهای مفهومی که با پیل سوختی کار می‌کنند و بر مبنای هاچ بک گلف، سدان پاسات و کوپه لوکس A7 ساخته شده اند را نمایش داده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین