|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۶
کد خبر: ۳۰۶۵۹۲
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۶
باور رایج در خصوص تخم مرغ وجود دارد که کلسترول زرده تخم مرغ برای افراد مناسب نبوده، این در حالی است که کلسترول ماده غذایی به کلسترول خون اضافه نمی شود و در تنظیم و تثبیت وضعیت کلسترول خون با کاهش سنتز یا تولید کلسترول در بدن که دلیل اصلی بالا رفتن کلسترول در خون است، کمک شایانی می کند.

 کارشناس ارشد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف تخم مرغ در حفظ سلامت استخوان و دندان تاثیر به سزایی دارد.

انسیه وطن دوست در گفت و گو با ایسنا اظهارکرد: تخم مرغ منبع غنی از پروتئین، املاح و ویتامین های ضروری بدن است و خواص این ماده غذایی معجزه آسا بر کسی پوشیده نیست.

وی با بیان این که تخم مرغ  نوعی مهار کننده سرطان محسوب می شود، افزود: تخم مرغ با دارا بودن آهن مناسب برای کم خونی بسیار مفید بوده و همه افراد می توانند از مزایای این ماده غذایی پرخاصیت بهره مند شوند.

وطن دوست به باور و تصور اشتباه در مورد تخم مرغ اشاره و اظهارکرد: باور رایج در خصوص تخم مرغ وجود دارد که کلسترول زرده تخم مرغ برای افراد مناسب نبوده، این در حالی است که کلسترول ماده غذایی به کلسترول خون اضافه نمی شود و در تنظیم و تثبیت وضعیت کلسترول خون با کاهش سنتز یا تولید کلسترول در بدن که دلیل اصلی بالا رفتن کلسترول در خون است، کمک شایانی می کند.

وی خاطرنشان کرد: تخم مرغ با دارا بودن لیسیتین و نقش آن در انتقال چربی های خون و متابولیسم کلسترول در بدن به منظور کاهش کلسترول مفید است.



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین