کد خبر: ۲۹۶۴۲۵
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۳
معاون درمان وزیر بهداشت با بیان اینکه نگرانی بابت تجهیزات تشخیصی، درمانی و حفاظتی کرونا در کشور نداریم ،گفت: عمده این تجهیزات در حال حاضر در کشور تولید می‌شود و حتی به فکر صادرات این محصولات هستیم.

قاسم جان بابایی در جلسه امروز (12 خرداد) ستاد مدیریت و کنترل کرونای استان کرمانشاه با اشاره به استمرار کرونا در کشور گفت: خوشبختانه در برخی استانها از همان روزهای ابتدایی شاهد مدیریت خوب این بیماری بودیم و هیچگاه وضعیت بیماری در این استانها به حد بحران نرسید که کرمانشاه هم یکی از این استانهای موفق است.

وی با بیان اینکه ارزیابی وضعیت کرونا در کشور و استانهای مختلف با میزان مرگ و میر قربانیان این بیماری صورت می گیرد، گفت: در همین راستا تمام تلاش ما این است که تا حد امکان آمار مرگ و میر بیماری را پایین بیاوریم.

جان بابایی خاطرنشان کرد: در همین راستا بحث غربالگری بیماران کرونایی در دستورکار قرار گرفت تا پیش از آنکه وضعیت این افراد به حد بحرانی برسد و یا افراد دیگر را آلوده کنند، شناسایی شده و تحت مراقبت قرار گیرند.

وی افزود: زمانی این اقدام ارزشمند نتیجه‌بخش خواهد بود که افراد شناسایی شده ایزوله شوند، وگرنه انجام این کار بجز هزینه مضاعف سودی برای کشور نخواهد داشت.

جان بابایی تصریح کرد: در همین راستا بحث نقاهتگاه‌ها می‌تواند کمک کننده باشد و باید در استان کرمانشاه نیز مانند برخی استانهای دیگر امکانات رفاهی نقاهتگاه‌ها ارتقا داده شود.

وی افزود: عدم استقبال از نقاهتگاه‌ها به دلیل کمبود امکانات رفاهی است و زمانی می‌توان انتظار داشت افراد به این مراکز مراجعه داشته باشند که امکانات رفاهی برای آنها فراهم شود.

معاون درمان وزارت بهداشت در ادامه با بیان اینکه نگرانی بابت تجهیزات درمانی و حفاظتی کرونا در کشور وجود ندارد، گفت: خوشبختانه عمده این تجهیزات در داخل کشور تولید می‌شود و  کمبودی در این زمینه وجود ندارد.

وی افزود: بعضا در برخی اقلام درمانی و محافظتی از سوی شرکت های تولید کننده هم درخواست صادرات داریم و ما هم مشخص کردیم که چه مقدار نیاز داخلی داریم و چه میزان می توانند صادرات انجام دهند.

جان بابایی تصریح کرد: در بحث کیت های تشخیصی هم نگرانی جدی وجود ندارد و بخشی از این کیت ها داخل کشور تولید شده و بخشی هم وارد می شود.

وی با اشاره به ارتقا فعالیت های تشخیصی در بحث کرونا گفت: در روزهای اول تنها یک آزمایشگاه تشخیصی کرونا در کشور فعال بود و در حال حاضر تعداد این مراکز به 150 مورد رسیده است.

جان بابایی با اشاره به پایین بودن آمار مرگ و میر مبتلایان کرونای بالای 70 سال در کشور نسبت به آمریکا و سایر کشورهای اروپایی، گفت: علت این امر بحث نگهداری از سالمندان در خانه است، چرا که عمده مرگ و میر این افراد در آمریکا و اروپا مربوطه به آسایشگاه های سالمندان است. در واقع کرونا به ما یاد داد فرهنگ احترام به سالمندان و نگهداری از آنها در آغوش خانواده باید با جدیت بیشتری حفظ شود.



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین