کد خبر: ۲۹۶۳۲۹
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۰
زالی با تاکید بر اهمیت تهویه مناسب در رستوران‌ها گفت: رستوران‌هایی که سقف کوتاه دارند و امکان تهویه مناسب در آن‌ها فراهم نیست طبیعتا پرمخاطره‌تر هستند.
 فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران با بیان اینکه در ۲۴ ساعت گذشته میزان مراجعه به مراکز مراقبت‌های بهداشتی کاهش یافته است، از شهروندان درخواست کرد بیش از گذشته در زمینه غربالگری با مراکز بهداشتی همکاری کنند.

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی درباره وضعیت بیماری کرونا در استان تهران اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته، ۲۷ بیمار جدید به عنوان بیمار کرونایی در بخش‌های عادی و ۵۱ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های تحت پوشش استان تهران بستری شدند.

وی ادامه داد: ۱۴۲ بیمار در ۲۴ ساعت گذشته از بیمارستان‌های استان تهران ترخیص شدند.

زالی از بستری ۱۰ درصد مراجعان به بخش‌های بهداشتی و درمانی استان در طول ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و گفت: ۹۰ درصد مراجعان با دریافت خدمات سرپایی ترخیص شده اند.

وی همچنین از تقلیل مراجعه به مراکز مراقبت‌های بهداشتی در طول ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

زالی با تاکید بر ضرورت اطلاع رسانی رسانه‌ها درباره اهمیت غربالگری یادآور شد: افراد با شروع علائم در خود در وهله اول از طریق سامانه ۴۰۳۰ و مواردی مانند آن، بهتر است به مراکزی مانند مراکز جامع سلامت که اصالتا مراکز بهداشتی هستند مراجعه کنند.

وی یادآور شد: کاهش آمار مراجعان به این مراکز می‌تواند تا حدی بحث استمرار غربالگری را با خدشه رو به رو کند، به خصوص آنکه در گام دوم غربالگری ملی در استان تهران هستیم و بیش از گذشته نیازمند همکاری و همیاری شهروندانیم.

زالی از شهروندان درخواست کرد بیش از گذشته در زمینه غربالگری با مراکز بهداشتی همکاری کنند.

وی افزود: طبیعتا با افزوده شدن تعداد مراجعان مراکز بهداشتی از میزان مراجعان به بخش‌های درمانی و بستری در این مراکز کاسته خواهد شد و این مسئله درمان بیماری را با سهولت بیشتری همراه خواهد کرد.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در شهر تهران درباره نظارت بر وضعیت رستوران‌های استان اظهار کرد: رستوران‌ها جز اماکنی هستند که قبل از شیوع کرونا نیز تحت نظارت کامل بخش بهداشت محیط دانشگاه‌ها قرار داشتند.

وی ادامه داد: طبیعتا پس از بازگشایی رستوران ها، این نظارت‌ها و مراقبت‌ها افزایش بیشتری می‌یابند و تیم‌های جدیدی توسط دانشگاه‌ها برای این نظارت‌ها اعزام خواهند شد.

زالی تاکید کرد: همان طور که بار‌ها اعلام کرده ایم، هیچ غذایی به اندازه غذای طبخ شده در منزل از سلامت کافی برخوردار نیست و بهترین الگوی غذایی، همان چیزی است که براساس سلیقه و ذائقه خانواده تهیه می‌شود و طبیعتا از بهداشت بالاتری برخوردار است.

وی افزود: حضور افراد در رستوران‌ها مانند هر فضای مسقف دیگری نیازمند رعایت چند شرط است؛ اولین شرط رعایت فاصله گذاری اجتماعی است و افراد مانند گذشته نباید رو به روی هم بنشینند بلکه باید به صورت ضربدری یا متاقبل به راس نسبت به هم قرار بگیرند.

زالی ادامه داد: همچنین تعداد اندکی از افراد باید در رستوران حضور داشته باشند و استفاده از رستوران به حداقل ظرفیت ممکن رسانده شود.

وی یادآور شد: در صورت امکان برای مصرف نمک، سماق و مواردی از این دست باید از ظروف یکبار مصرف استفاده شود و از وسایلی مانند قاشق و چنگال به صورت بسته بندی و ترجیحا یکبار مصرف استفاده شود.

زالی یکی از مهمترین مشکلات بهداشتی در رستوران‌ها را عدم امکان استفاده از ماسک در هنگام تناول غذا عنوان کرد و گفت: به همین خاطر افرادی که در خود علائم بیماری کووید ۱۹ مشاهده می‌کنند و یا با افراد مشکوک به بیماری در تماس بوده اند، از حضور در رستوران خودداری کنند.

وی توصیه کرد زمان حضور افراد در رستوران کاهش یابد تا احتمال انتقال بیماری کمتر شود.

زالی با تاکید بر اهمیت تهویه مناسب در رستوران‌ها گفت: رستوران‌هایی که سقف کوتاه دارند و امکان تهویه مناسب در آن‌ها فراهم نیست طبیعتا پرمخاطره‌تر هستند.

وی ادامه داد: سطوح رستوران می‌تواند به انتقال بیماری کمک کند و در مواد غذایی خام نیز شانس بالاتری برای انتقال بیماری کووید ۱۹وجود دارد.

زالی در پایان اطمینان از پخت کامل مواد غذایی را نکته‌ای مهم دانست و افزود: بخش خام مواد غذایی نیز باید به صورت بهداشتی در فرایند آماده سازی تهیه شده باشند تا خطر انتقال بیماری کاهش یابد.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین