|
|
امروز: جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۵
کد خبر: ۲۹۲۸۲۹
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۷
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از ازدحام خیابان‌های پایتخت و حضور کارمندان در ادارات تاکید کرد: باید با جدیت به موضوع قرنطینه و فاصله‌گذاری اجتماعی توجه کنیم.

به گزارش ایسنا، سیده فاطمه ذوالقدر در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی درباره‌ی موضوع شرایط کرونایی کشور در بحران کروناویروس، اظهار کرد: از پزشکان، کادر درمانی، وزیر بهداشت، ستاد مبارزه با کرونا، وزیر کشور، استانداران و فرمانداران و آقای نوبخت برای بودجه‌ای که اختصاص داده شد و به دلیل تمامی تدابیر خوبی که در این زمینه از سوی عزیزان اتخاذ شد تشکر می‌کنم.

وی ادامه داد: براساس اصل ۲۲ قانون اساسی حیثیت، جان، مال، مسکن و شغل اشخاص باید از تعرض در امان باشد مگر مواردی که قانون به آن اشاره می‌کند. دولت هم مکلف است که این شرایط مذکور را برای مردم تامین کند. البته کارهایی در این حوزه انجام شده ولی باید تدابیر بیشتری اندیشیده شود. موضوعی که بسیار مورد اهمیت است توجه لازم به موضوع قرنطینه و فاصله‌گذاری اجتماعی است، ولی متاسفانه با آغاز هفته و در این چند روزه شاهد ازدحام وسائل نقلیه، بی آر تی و مترو بوده‌ایم و شاهد آن هستیم که الزامات رعایت نمی‌شود. در واقع به گفته وزیر بهداشت ما در حال مدیریت کرونا هستیم ولی این موضوع هنوز مهار نشده است.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: براساس گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی که اکنون قرائت شد آمارها صعودی است. باید براساس این گزارش آمارها را کاهش دهیم پس باید این طرح سه فوریتی که در این خصوص است مورد توجه قرار گیرد و فاصله‌گذاری اجتماعی و قرنطینه با جدیت رعایت شود.

وی ادامه داد: کارمندان زن تماس می‌گیرند و می‌گویند که از سوی روسای خود برای حضور در محل کار تحت فشار قرار می‌گیرند اما این درست نیست که کارمندان را در این شرایط تحت فشار قرار دهیم. متاسفانه از سوی دیگر بسته‌های بهداشتی، ماسک و دستکش نیز موجود نیست باید به تمام این موارد توجه شود.

ذوالقدر اظهار کرد: در مقابل شهرداری منطقه ۲ شاهد بودم که اتوبوس‌ها پارک شده و کارمندان به صورت حداکثری حضور دارند و فاصله‌گذاری اجتماعی رعایت نمی‌شود. این موضوعی است که با جدیت باید به آن توجه شود.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به لزوم توجه به تحقق شعار سال گفت: در سال جهش تولید باید به حمایت از تولیدگران و کارگران توجه کنیم. باید به موضوع مالیات‌ها، بیمه و مسائلی از این قبیل برای تولیدگران توجه لازم را داشته باشیم. برای اقشار مردم نیز بسته‌های معیشتی را در اولویت قرار دهیم. برخی از مردم می‌گویند ما مجبور هستیم خارج از خانه حضور پیدا کنیم تا درآمد خود را برای مخارج آن روز به دست بیاوریم. باید توجه کنیم که مردم مجبور هستند وگرنه جان خود را به خطر نمی‌اندازند. در مجموع لازم است در وضعیت کنونی به هنرمندان، ورزشکاران، اهالی مطبوعات و رسانه توجه لازم را داشته باشیم تا دچار مشکل نشوند.



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین