|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۹
کد خبر: ۲۹۰۵۵۶
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۸
طبق نظرسنجی رویترز از تحلیلگران، ذخایر نفت آمریکا احتمالا در هفته منتهی به ۲۱ فوریه، برای پنجمین هفته متوالی رشد کرده و ذخایر فرآورده های نفتی کاهش پیدا کرده است.
قیمت نفت در معاملات روز سه شنبه که سرمایه‌گذاران به دنبال خرید ارزان پس از سقوط چهار درصدی قیمت‌ها در روز دوشنبه بودند، بهبود پیدا کرد اما نگرانی‌ها نسبت به شیوع سریع ویروس کرونا در خارج از چین، رشد قیمت‌ها را محدود نگه داشت.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات آتی نفت برنت ۱۹ سنت معادل ۰.۳ درصد افزایش پیدا کرد و به ۵۶ دلار و ۴۹ سنت در هر بشکه رسید. نفت برنت روز دوشنبه ۳.۸ درصد ریزش کرد که بزرگترین ریزش قیمت یک روزه از سوم فوریه بود.

بهای معاملات آتی نفت آمریکا ۱۷ سنت معادل ۰.۳ درصد افزایش یافت و به ۵۱ دلار و ۶۰ سنت در هر بشکه رسید.

مایکل مک کارتی، استراتژیست ارشد در شرکت "سی ام سی مارکتس" به رویترز گفت: به دلیل افت شدید قیمت وست تگزاس اینترمدیت از بالای ۶۰ دلار به پایین ۵۰ دلار در شش هفته گذشته، تصور می کنم نفت برخلاف بازارهای دیگر منعکس کننده ریسک زیادی است.

بازارهای نفت نزدیک به سطح حمایت فنی مهمی هستند که برای وست تگزاس اینترمدیت بین ۴۹.۵۰ تا ۵۰ دلار و برای برنت بین ۵۴.۵۵ تا ۵۵ دلار است. عوامل تاثیرگذار در هفته جاری ویروس کرونا، آمار ذخایر آمریکا و تصویر فنی است.

نگرانیهای سرمایه گذاران نسبت به دورنمای تقاضا برای نفت و کالاهای دیگر روز دوشنبه باعث سقوط سنگین قیمت کالاها و همچنین شدیدترین ریزش بورسهای اروپایی و آمریکایی از اواسط سال ۲۰۱۶ به این طرف شد.

طبق نظرسنجی رویترز از تحلیلگران، ذخایر نفت آمریکا احتمالا در هفته منتهی به ۲۱ فوریه، برای پنجمین هفته متوالی رشد کرده و ذخایر فرآورده های نفتی کاهش پیدا کرده است.

کشورهای جهان مبارزه برای مهار اپیدمی ویروس کرونا که از چین شیوع پیدا کرده و بیش از ۸۰ هزار نفر را آلوده کرده است، تشدید کرده‌اند. شیوع این ویروس ۱۰ برابر بیشتر از ویروس سارس در سال ۲۰۰۳-۲۰۰۲ است.

بر اساس گزارش رویترز، امین ناصر، مدیرعامل شرکت آرامکوی سعودی اظهار کرده که این شرکت انتظار دارد تاثیر ویروس کرونا روی تقاضا برای نفت موقتی باشد و مصرف در نیمه دوم سال افزایش پیدا کند.



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین