|
|
امروز: دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۸
کد خبر: ۲۸۴۹۴۲
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۴
رئیس رسانه ملی از بیانیه گام دوم به عنوان منشوری ملی یاد کرد و گفت: چشم امید رهبر معظم انقلاب به جوانان است، جوانانی که در همه عرصه‌ها در کشور تلاش می‌کنند.
 علی عسکری رئیس صداوسیما در این همایش که با عنوان «گام دوم انقلاب و رسانه ملی» برگزار شد، برضرورت شناخت ترسیم کننده منشور گام دوم انقلاب تاکید کرد و با ذکر ویژگی‌های رهبر معظم انقلاب از ایشان به عنوان فردی آشنا به تاریخ  ایران و جهان در ادوار مختلف یاد کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب در مسیر امام راحل(ره) همگام با ایشان برای تحقق انقلاب اسلامی  و بنیانگذاری جمهوری اسلامی فداکاری کردند و با ادبیاتی راهگشا منشوری ناب،  متنوع و عمیق ارائه نمودند.

وی افزود: ایشان ملت ایران را ملتی شایسته تمدن سازی بزرگ دانسته‌اند و بیانیه گام دوم را با اشراف به تحولات منطقه و جهان، برای تحقق این امر نگاشتند.

رئیس رسانه ملی از بیانیه گام دوم به عنوان منشوری ملی یاد کرد و گفت: چشم امید رهبر معظم انقلاب به جوانان است، جوانانی که در همه عرصه‌ها در کشور تلاش می‌کنند.

دکتر علی عسکری درادامه با اشاره به تحلیل رهبر معظم انقلاب از دوران حکومت قاجار و پهلوی در این بیانیه از عقب ماندگی 300ساله ملت ایران یاد کرد و از فراز دیگری از این بیانیه که به دستاوردهای نظام، پس از انقلاب اسلامی‌پرداخته است سخن گفت و افزود: پس از چهل سال که از انقلاب اسلامی‌گذشته با وجود تلاش‌های فراوان هنوز آثار این عقب ماندگی باقی مانده است و بنا به فرمایش رهبر معظم انقلاب ما باید گام دوم انقلاب را در چهل سال آتی برای تمدن سازی برداریم.

وی سپس با اشاره به سرفصل‌های انتخاب شده ازاین بیانیه به تبیین فرازهایی از منشور گام دوم انقلاب پرداخت .

علی عسکری تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب از مردم ایران به عنوان مردمی انقلابی و تمدن ساز یاد کرده‌اند که در طول تاریخ از دوران پیش از اسلام تا پس از آن و دوران حکومت صفوی این ویژگی‌را دارا بوده و در انقلاب خود به اوج شکوفایی رسیده است.

وی با بیان اینکه مردم ایران اینک وارد مرحله خودسازی، جامعه پردازی و تمدن‌سازی شده است گفت: اگر تاریخ را بررسی کنیم کشور ما پیش از این نیز در دوران صفوی کشوری قوی در جهان بود اما استعمار در دوران قاجار و پس از آن دوران پهلوی این قدرت را از بین برد و ایران را به کشوری منفعل تبدیل کرد.

رئیس سازمان صداوسیما با برشمردن ویژگی‌های نقل شده در بیانیه گام دوم درباره انقلاب اسلامی‌گفت: بنا به گفته معظم‌له انقلاب ما انقلابی خاص است که چون در باطن آن عنصر حق وجود دارد انقلابی ماندگاراست و ارزش‌های آن هیچگاه از بین نخواهد رفت.

وی افزود: شعارهای انقلاب ما که عدالت، اخلاق، معنویت، استقلال، عزت و... است بر فطرت انسان‌ها دلالت دارد و تاریخ مصرف هم ندارد و همین امر موجب استمرار انقلاب ما شده است.

علی عسکری بر اینکه مردم هیچگاه از چنین شعارها و آرمان‌هایی دلزده نمی‌شوند تأکید کرد و با اشاره به عدم مشارکت مردم در سیاست در سال‌های پیش از انقلاب گفت: قبل از انقلاب مردم در جریانات سیاسی دخیل نبودند و انتخابات فرمایشی بود و انقلاب اسلامی مشارکت مردم و بینش آن‌ها را به مسائل بین‌المللی بالا برد و همچنان که می‌بینید مردم از سنین مختلف با آگاهی درباره مسائل گوناگون اظهارنظر می‌کنند.

رئیس رسانه ملی همچنین به موضوع جوشش انقلابی در نظام سیاسی کشور پرداخت و گفت: نظام اسلامی، نظامی انقلابی است که خود پایه و مایه استمرار انقلاب است. و همواره به ما ثابت شده است که اگر از خط اصیل انقلاب فاصله بگیریم از مسیر پیشرفت عقب می‌‌مانیم.

علی عسکری سپس با یادآوری عقب‌ماندگی‌های کشور پیش از انقلاب در زمینه تولید و صنعت بومی از پیشرفت‌های کشور پس از انقلاب خصوصا ظهور و رشد شرکت‌های دانش بنیان سخن گفت و افزود: اکنون بیش از 4700شرکت دانش بنیان در داخل کشور مشغول کارند و سال گذشته بیش از 9میلیارد فروش داشته اند که آمار بی‌نظیری است و حکایت از پیشرفت و گام بلند کشور دارد.

رئیس سازمان صداوسیما با تأکید بر اینکه کشور ما پس از انقلاب از زیر سلطه دشمن بیرون رفت گفت: باید مواظب باشیم تولید داخلی تعطیل نشود چون اکنون که به لطف تحریم از فروش نفت کم شده و واردات نیز بالطبع کاهش یافته است آنها می‌کوشند تا هرطور شده این چرخه را برگردانند و به ما پول دهند تا واردات کنیم و تولید داخلی ما بازهم بخوابد.

وی افزود: کشور ما به طور نسبی دچار فقر است و این موضوع در خیلی کشورهای دیگر نیز وجود دارد و نباید مانع زندگی شرافتمندانه ما و مسیری که برای پیشرفت در پیش گرفته ایم بشود.

علی عسکری با اشاره به تأکید بیانیه گام دوم در زمینه اهمیت دانش و علم، به عنوان ارکان پیشرفت و اقتدار، گفت: دنیای غرب توانسته به برکت دانش و علم قدرت نفوذ 200ساله خود را فراهم کند و با وجود تهیدستی در اخلاق و ارزش‌ها سبک زندگی غربی را به جوامع استعمارزده تحمیل کند.

وی به راه حل مقام معظم رهبری در این بیانیه برای عبور از این بحران اشاره کرد و گفت: اقتصاد مقاومتی با تکیه بر کار علمی جوانان راهبرد عبور از این بحران است و باید به معنای واقعی به آن عمل کنیم.

علی عسکری با تأکید بر اینکه باید انقلابی عمل کرد گفت: در این برهه خصوصا انتخابات پیش روی مجلس میدان را به جوانان انقلابی بدهیم.جوانان انقلابی که تخصص دارند و با تمام وجود خالصانه تلاش می‌کنند و تجربه ریش سفیدان و پیشکسوتان را نیز چراغ راه خود می‌کننند.

وی همچنین از داشتن امید صادق و متکی به واقعیت عینی به فرموده مقام معظم رهبری، سخن گفت و افزود: سیاست تبلیغی دشمن همواره ایجاد یأس و ناامیدی در مردم ایران، انتشار اخبار دروغ و ارائه تحلیل‌های مغرضانه، وارونه نشان دادن واقعیت‌ها، بزرگ کردن عیوب کوچک و انکار محسنات بزرگ بوده است که با تکیه بر هزاران رسانه صوتی، تصویری، اینترنتی و ماهواره‌ای با مطالعه دقیق  از روش های تبلیغ و اقناع سعی بر آن داشته و برخی نیز در داخل کشور در امتداد این راهبرد رسانه‌ای حرکت کرده اند تا این روح ناامیدی را در کشور ایجاد کنند و باید با داشتن امید صادق متکی بر واقعیت این توطئه دشمن را خنثی کرد که این وظیفه ما  در رسانه ملی است.

 علی عسکری سپس از فراز دیگری از این بیانیه سخن گفت که از  جوانان انقلابی به عنوان محور تحقق نظام پیشرفته اسلامی یاد کرده است. وی همچنین به خبر احتضار قریب الوقوع آمریکا در این بیانیه اشاره کرد و با ارائه آماری از بدهکاری‌های دولت آمریکا فروپاشی این دولت را حتمی دانست.

وی با نوید فروپاشی امپراطوری آمریکا بر اساس این آمار از برتری این کشور در اینترنت سخن گفت و افزود: آمریکا بااین حربه می‌کوشد باایجاد ناامنی در کشورهای دیگر و بر هم ریختن نظام آن‌ها  از پیشرفت کشورهای دیگر جلوگیری کند تا فروپاشی خود را پنهان و فاصله خود را با این کشور ها حفظ کند.  

فراز سنگین کردن کفه عدالت در بیانیه گام دوم فراز دیگری بود که رئیس سازمان صداوسیما به آن پرداخت و سپس مأموریت‌های رسانه ملی را برای تبیین گام دوم انقلاب در سه فصل مأموریت رسانه ملی برای شکستن محاصره دشمن، گسترش فکر و اندیشه گام دوم انقلاب در میان دست‌اندرکاران رسانه ملی و برنامه‌سازان و حمایت از قوای سه گانه و دیگر نهادها و دستگاه‌های کشور برای تبیین این بیانیه تشریح و ذیل هرکدام از آنها وظایف مشخصی را تبیین کرد.

رئیس رسانه ملی در ادامه درباره موضوع انتخابات پیش رو و عملکرد رسانه ملی در اطلاع رسانی از تصمیم دولت برای بالا بردن قیمت بنزین سخن گفت.

رسانه ملی هیچ کوتاهی در زمینه اطلاع رسانی تصمیم دولت در افزایش قیمت بتزین نکرده است

دکتر علی عسکری با بیان اینکه موضوع سوخت و تغییر قیمت بنزین بر اساس قانون بود گفت: بر این اساس دولت موظف به بالا بردن قیمت بنزین بود و در دو سال گذشته چند بار تصمیم به عملی کردن این قانون گرفت.

وی افزود: دولت اولین بار در نیمه آبان سال 97 تصمیم گرفت این قانون را عملی کند و صداوسیما نیز بنا به این تصمیم برای اطلاع رسانی و فراهم کردن آن برنامه ریزی کرد اما این تصمیم در آن تاریخ عملی نشد.

رئیس سازمان صدا و سیما از تکرار این اتفاق در روزهای پایانی سال 97، اردیبهشت سال 98 و شهریور امسال یاد کرد که در همه این تاریخ‌ها رسانه ملی برنامه‌ریزی دقیقی برای همراهی با  دولت کرده بود که به دلیل عملی نشدن این قانون به انجام نرسید.

وی با بیان اینکه 23آبان آخرین باری بود که دولت اعلام کرد مبلغ بنزین افزایش می‌یابد گفت: روز چهارشنبه پس از بازگشت رئیس جمهور از سفر یزد در جلسه هیئت دولت اعلام شد که این تصمیم قطعی است اما زمان اعلام آن هنوز قطعی نبود با این وجود بعد از ظهر همان روز در جلسه‌ای با معاونان سازمان برنامه‌ریزی‌های لازم در رسانه ملی برای اطلاع رسانی و همراهی با دولت برای اجرای درست و موفق این طرح انجام شد.

علی عسکری از برنامه‌ریزی معاونت‌های صدا، سیما، سیاسی و همه بخش‌های سازمان برای آماده کردن افکار عمومی و مردم برای مواجهه با این خبر سخن گفت افزود: ما کاملا مطابق برنامه‌ریزی دولت و آنچه وزیر کشور در این زمینه اعلام می‌کرد عمل کردیم و هیچگونه کوتاهی نداشته ایم.

وی با تأکید بر اینکه دولت برای پیشگیری از ایجاد صف‌های طولانی مقابل پمپ‌های بنزین سیاست اعلام خبر ناگهانی بالا رفتن قیمت بنزین را در پیش گرفته بود گفت: ظهر روز پنج شنبه به ما اعلام شد که قرار است این خبر ساعت 24پنج شنبه شب روی آنتن برود و ما نیز درست مطابق انچه وزیر کشور و دولت از رسانه ملی خواسته بودند عمل کردیم و در این امر هیچگونه کوتاهی نداشته‌ایم.

علی عسکری با تأکید بر اینکه صداوسیما نقشش را آن‌طور که باید در این رویداد به خوبی ایفا کرد گفت: معاون سیاسی رسانه ملی مسئولیت تبلیغات این رویداد را قبول کرد و به لحظه هر اطلاعیه‌ای که اعلام می‌شد اطلاع رسانی کردیم.

وی با بیان اینکه در این رویداد وظیفه رسانه ملی همراهی با دولت بود گفت: مشی رسانه ملی همراهی با دولت و حمایت از قوای سه گانه است اما در این میان ما زبان مردم نیز هستیم و باید حرف و دغدغه آن‌ها را بازگو کنیم  و اخبار را به اطلاعشان برسانیم که این وظیفه ما را برخی نادیده می‌گیرند و آن را برنمی تابند

رئیس رسانه ملی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری که از انتخابات به عنوان رویدادی عالی و شیرین یاد کرده اند گفت: دموکراسی انتخابات برای مردم ایران جشنواره‌ای ملی و حادثه‌ای شیرین است و ما باید کاری کنیم که مردم از این مشارکتشان لذت ببرند و کاری کنیم آنچه می‌خواهند عملی شود؛ اما مهم‌ترین موضوع پیش روی ما مقابله با تلاش دشمن برای کاستن از مرجعیت رسانه ملی است

 

وی افزود: آمریکا و رسانه‌های استکبار می‌کوشند با استفاده از رسانه‌هایشان، ماهواره‌ها و فضای مجازی  اعتماد مردم به رسانه ملی را خدشه دارکنند و از هر سویی به ما ضربه بزنند اما ما حتی فرصت نگاه کردن به آنها را هم نداریم و باید جهادگونه با سرعت به پیش برویم.

افزایش شایعه پراکنی و اخبار جعلی در فضای مجازی موضوع دیگری بود رئیس رسانه ملی در زمینه انتخابات به آن پرداخت و گفت: با وجود فضای مجازی و شبکه‌های ماهواره‌ای اخبار دروغ هنگام انتخابات شایع می‌شوند و دشمن تلاش می‌کند با ایجاد کنش‌گری منفی در چهره‌ها در بحبوحه انتخابات، سوء استفاده از رسانه‌های اجتماعی در فرآیند انتخابات به عنوان تخریبگر و معاند، تخریب نامزدهای انتخابات و افزایش التهابات در جامعه با پرده‌دری، برنامه ریزی برای ناآرام سازی جامعه در برخی مناطق برای برگزاری انتخاباتی پرشور و مشارکت حداکثری مردم مانع ایجاد کند.

تبیین مردم‌سالاری دینی به عنوان میراث گرانقدر امام راحل(ره)، تلاش برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر اولین انتخابات در چهل ساله دوم انقلاب، زمینه سازی برای تعامل و هم‌افزایی قوای سه گانه و دستگاه‌های کشور، ایجاد فضای امیدبخش و افزایش نشاط و خوش‌بینی از  آینده نظام و انقلاب، زمینه سازی برای دستیابی به مجلسی انقلابی و کارآمد با مشی مقاومت در برابر نظام سلطه، جلب مشارکت حداکثری مردم برای برگزاری انتخاباتی پرشور، آگاهی بخشی و بصیرت افزایی برای انتخاب اصلح، خنثی سازی توطئه دشمن برای کاهش مشارکت مردم، آگاهی بخشی درباره نقش مجلس به عنوان رکنی از ارکان نظام  برای پیشبرد اهداف گام دوم و اتخاذ مشی بی‌طرفی در همه ارکان و بخش‌های سازمان صداوسیما از برنامه‌هایی بود که رئیس رسانه ملی برای انتخابات پیش رو از آن یاد کرد و از همکارانش خواست تا با ستاد انتخابات سازمان که از مدت‌ها قبل تشکیل شده در این زمینه همکاری کنند.

رئیس سازمان صداوسیما تاکید کرد: باید دست به دست هم حضور پر شور مردم برای انتخابات مجلس را فراهم کنیم و مجلسی انقلابی، با کیفیت و با نیروهای جوان از طیف‌های مختلف فکری در چارچوب نظام تشکیل دهیم.
منبع: تسنیم
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین