|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۹
کد خبر: ۲۸۴۸۳۶
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۹
زمانی اساتید دانشگاه آمدند پیش من و گفتند که شما در تلویزیون مخاطب دارید اعلام کنید که مردم زیاد بچه دار نشوند تا جمعیت کنترل شود گفتم بنده این را نمی‌گویم گفتند چرا؟ گفتم چون قرآن می‌گوید «شما قلیل بودید اما زیاد شدید» یعنی آمار زیاد برای اسلام عزت و جمعیت انبوه افتخار است.
  حجت‌الاسلام قرائتی گفت: خداوند در قرآن می‌گوید «نماز ذکر خداست و کسی که از ذکر خدا غافل شود زندگیش نکبت می‌شود»، نفت یک دلار بشود یا صد دلار ما باز هم گیر هستیم و وضع ما  بهتر نمی‌شود چون حق نماز را به جا نمی‌آوریم.

حجت‌الاسلام قرائتی در چهارمین اجلاس استانی نماز که امروز دوشنبه ۱۱ آذر در دانشگاه آزاد کرج برگزار شد گفت: نماز مختص به اسلام نیست خداوند در خصوص نماز به حضرت عیسی، موسی، شعیب و ابراهیم سفارش کرده است.

به گزارش ایسنا، وی در خصوص اهمیت نماز با بیان اینکه نسبت نماز به سایر امور مانند نسبت سوزن به نخ است گفت: اگر همه کارهای خوب انجام شود و نماز انجام نشود آن کارها پذیرفته نیست، همه کارها تابع نماز است چون نماز شرط قبولی همه چیز است.

حجت‌الاسلام قرائتی با طرح این سوال که بودجه دولت برای نماز نسبت به بقیه جاها چقدر است؟ اعلام کرد: ما الان ۴ تا ۵ هزار روحانی در پادگان‌ها، کلانتری‌ها و ... داریم اما در بسیاری از مدارس روحانی نداریم، چرا باید مثلا یک کلانتری که بودجه دارد برای ۱۶ سرباز روحانی داشته باشد اما یک مدرسه با ۳۰۰ دانش آموز به خاطر نداشتن بودجه روحانی نداشته باشد؟

وی در ادامه با بیان اینکه نماز را باید با فهم خواند و مفهوم آن را درک کرد، گفت: در مورد نماز کتاب بخوانیم تا مفهوم عبارات به کار رفته در نماز را بدانیم.

حجت‌الاسلام قرائتی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه والدین باید به نماز فرزندان خود اهمیت دهند تصریح کرد: مدیران مدارس هم باید نماز خود را در مدارس و در میان دانش‌آموزان بخوانند تا بچه‌ها برای خواندن نماز تشویق شوند.

وی با تأکید بر اینکه باید برای نماز احترام قائل شد اظهار کرد: برخورد ما با نماز حد نماز نیست از امام می گویم حاج احمد آقا می‌گفت روز فرار شاه چند صد خبرنگار در نوفل لوشاتو جمع شدند امام وسط یک بحث مهم از من پرسیدند که وقت نماز شده است؟ وقتی که فهمیدند وقت نماز است بدون هیچ صحبتی برای نماز آنجا را ترک کردند.

حجت‌الاسلام قرائتی ادامه داد: خداوند در قرآن می‌گوید «نماز ذکر خداست و کسی که از ذکر خدا غافل شود زندگیش نکبت می‌شود»، نفت یک دلار بشود یا صد دلار ما باز هم گیر هستیم و وضع ما  بهتر نمی‌شود چون حق نماز را به جا نمی‌آوریم.

وی خاطرنشان کرد: قرآن در منبرها سهمی ندارد، در جامعه ما حفظ قرآن ارزش است تدبیر در قرآن ارزش نیست، ما قرآن را کتاب علمی نمی دانیم در صورتی که قرآن علم است، قرآن از نظر حقوقی نکات زیادی دارد مثلاً در تفسیر نور ۲۶۰۰ نکته حقوقی آمده است.

حجت‌الاسلام قرائتی در ادامه گفت: زمانی اساتید دانشگاه آمدند پیش من و گفتند که شما در تلویزیون مخاطب دارید اعلام کنید که مردم زیاد بچه دار نشوند تا جمعیت کنترل شود گفتم بنده این را نمی‌گویم گفتند چرا؟ گفتم چون قرآن می‌گوید «شما قلیل بودید اما زیاد شدید» یعنی آمار زیاد برای اسلام عزت و جمعیت انبوه افتخار است.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به اهمیت مهارت‌آموزی در مدارس و دانشگاه‌ها هم اشاره کرد و گفت: من کاری به نفت و دلار ندارم اما در پاسخ به این سوال که مملکت فشل است می‌گویم چون دیپلمه آموزش و پرورش فلج است و نتیجه دیپلم فلج می‌شود لیسانس فلج، به عنوان نمونه زمانی آقای دکتر رهبر رئیس دانشگاه تهران بود می‌گفت از فوق لیسانس کشاورزی پرسیدیم برگ چغندر بزرگتر است یا شبدر که جواب را نمی‌دانست.

وی با تأکید بر ضرورت پرداختن به مسائلی که مورد نیاز جامعه است گفت: بعضی اوقات موضوعاتی از شکیات نماز مطرح می‌شود که وجود خارجی ندارد یا زمانی با من تماس گرفتند و پرسیدند نماز در قطب شمالی که شش ماه شب است شش ماه روز چگونه است؟ به پرسش کننده گفتم پدرت یا مادرت قطب شمال رفته است؟ در مورد موضوعاتی که وجود خارجی ندارد سوالاتی مطرح می‌شود که نیازی به آن نیست.

حجت الاسلام قرائتی ادامه داد: چقدر چیزهایی که در آموزش و پرورش یاد داده می‌شود به درد جامعه می‌خورد؟ یا مثلا دانستن اطلاعات عمومی مثل جدول روزنامه چه فایده ای دارد؟

وی افزود: یا می‌پرسند امام زمان زن و بچه دارد؟ دانستن این چه فایده ای دارد؟ نه واجب است نه مستحب است و نه مشکل جامعه را حل می‌کند.

وی با تأکید دوباره بر ضرورت مهارت آموزی در مقاطع مختلف تصریح کرد: پادگان‌های ما اسلامی نیست، اسلام می‌گوید تیراندازی و شنا ما تیراندازی یاد می‌دهیم ولی شنا یاد نمی‌دهیم، مدرک مدرسه و دانشگاه هم باید براساس مهارت باشد براساس حفظیات نباید مدرک گرفت.

وی در پایان ادامه داد: وقتی مهارت نباشد پس شغل نیست وقتی شغل نیست پول نیست، وقتی پول نیست ازدواج نیست، وقتی ازدواج نیست پس بچه نیست وقتی زن و بچه نیست پس مسکن نیست و همه اینها ناشی از بی مهارتی است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین