کد خبر: ۲۸۱۰۱۸
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۹
البته فرایند تولید این گوشت در زمین آغاز شد به صورتی‌که ابتدا سلول‌های گاو به ایستگاه بین‌المللی فضایی ارسال شد و سپس با استفاده از یک پرینتر زیستی سه بعدی این سلول‌ها به یک تکه بافت ماهیچه‌ای گوساله در مقیاس کوچک تبدیل شدند.
  محققان ایستگاه بین‌المللی فضایی موفق شدند برای اولین بار در جهان، در این ایستگاه یک تکه گوشت گوساله تولید کنند. این آزمایش، پتانسیل تولید گوشت در ایستگاه بین‌المللی فضایی برای ماموریت‌های آتی در اعماق فضا را نشان می‌دهد.

به گزارش پایگاه اینترنتی نیو اطلس، محققان ایستگاه بین‌المللی فضایی این تکه گوشت را در بخش روسی ایستگاه و با استفاده از پرینتر سه بعدی تولید کردند. این تکه گوشت گوساله در ارتفاع  ۲۴۸ مایلی زمین و در شرایط میکروگرانش تولید شد.

البته فرایند تولید این گوشت در زمین آغاز شد به صورتی‌که ابتدا سلول‌های گاو به ایستگاه بین‌المللی فضایی ارسال شد و سپس با استفاده از یک پرینتر زیستی سه بعدی این سلول‌ها به یک تکه بافت ماهیچه‌ای گوساله در مقیاس کوچک تبدیل شدند.

به گفته محققان، این اولین بار است که این رویه در شرایط میکروگرانش صورت می‌گیرد. با کمک این فناوری می‌توان در آینده غذای فضانوردان را در فضا تولید کرد.

این در حالی است که کاهش گوشت مصرفی انسان‌ها روی زمین برای مقابله با گرمایش جهانی اهمیت زیادی دارد، زیرا گاوها و حیوانات دیگر مقدار زیادی متان تولید می‌کنند.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین