|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۹
کد خبر: ۲۷۵۴۷۸
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۶
لهونیان با تاکید بر اینکه ورود به بخش انرژی های نو مستلزم ایجاد زیرساخت های قوی است، گفت: بخش عمده تولید ما از سوخت های فسیلی است و این در حالی است که سوخت های فسیلی رو به پایان بوده و منابع محدودی دارند و استفاده از آن ها اثرات منفی زیادی دارد.
 مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان گفت: فقط حدود 25 درصد برق تولیدی به دست مردم می‌رسد و 75 درصد آن به فرم های نامطلوب انرژی تبدیل می‌شود؛ مصرف بی رویه از این میزان هم به معنی خود زنی است.

 لهونیان امروز 27 مردادماه در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: حدود 85 درصد نیروگاه های ما از سوخت فسیلی استفاده می کنند و کمتر از 15 درصد از نیروگاه های برق آبی، که سدها هستند از آب استفاده می کنند و همچنین میزان انرژی های نو نیز کمتر از یک درصد است، این نشان می دهد که ما در این عرصه بسیار ضعیف هستیم و تا کنون اقدامی اساسی در این راستا صورت نگرفته است.

لهونیان با تاکید بر اینکه ورود به بخش انرژی های نو مستلزم ایجاد زیرساخت های قوی است، گفت: بخش عمده تولید ما از سوخت های فسیلی است و این در حالی است که سوخت های فسیلی رو به پایان بوده و منابع محدودی دارند و استفاده از آن ها اثرات منفی زیادی دارد.

مدیرعامل شرکت برق استان کردستان عنوان کرد: در سال 70 میلیارد متر مکعب گاز، 5 میلیارد لیتر گازوییل و 4 میلیارد لیتر مازوت برای تولید برق استفاده می شود و مجموع سوخت این منابع در نیروگاه‌ها تبدیل به برق می‌شود که فقط حدود 25 درصد برق تولیدی به دست مردم می رسد و 75 درصد آن به فرم های نامطلوب انرژی تبدیل می‌شود؛ مصرف بی رویه از این میزان هم به معنی خود زنی است.

وی با اشاره به مصرف افسار گسیخته در تمامی بخش های انرژی  در کشور گفت: در بخش برق 2.8 برابر استانداردهای جهانی، گاز 2.8 برابر، آب 2 برابر و بنزین 6 برابر مصرف داریم که در بخش خانگی مصرف برق نیز 4.8 برابر میانگین کشورهای اروپایی مصرف می‌کنیم.

لهونیان تاکید کرد: این مهم  می تواند با انجام اقدامات ساده و تغییر الگوی مصرف مردم، از جمله کاهش استفاده از وسایل برقی در ساعات اوج مصرف، کاهش یابد.

 وی اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به مردم را در زمینه صرفه جویی را بسیار موثر دانست و خاطرنشان کرد: 20 هزار مگاوات مصرف سیستم سرمایشی کل کشور است که اکنون مصرف کل به 65 هزار مگاوات رسیده است یعنی اگر در این زمینه 20 درصد صرفه جویی کنیم 4 هزار مگاوات صرفه جویی کرده ایم و امسال این اتفاق به واسطه اطلاع رسانی به مردم محقق شده است.

 وی سال 97 را به دلیل وجود مشکلات اقتصادی و تحریم ها، سالی پر تلاطم به لحاظ تامین منابع برای شرکت برق ذکر کرد و  در ادامه از واگذاری 19 هزار و 623 انشعاب جدید در سال 97 خبر داد و گفت: با احتساب این تعداد آمار کل مشترکین شرکت برق در سطح استان به 650 هزار عدد رسیده است که برای تامین برق این تعداد مشترک، 16 هزار و 500 کیلومتر شبکه در کل استان وجود دارد.

وی تعداد روستاهای بالای 10 خانوار استان کردستان را یک هزار و 694 روستا اعلام و تصریح کرد: ضریب نفوذ برق در این روستاها 100 درصد است.

لهونیان افزود: حدود 19 روستای زیر 10 خانوار در استان فاقد انرژی برق هستند که برق‌رسانی به این مناطق نیز در دستور کار شرکت برق است.

وی با اشاره به اینکه، در سال 97 با بحران خاموشی روبرو بودیم و این امر تمامی برنامه های شرکت برق را در طول تابستان بر هم زد، ادامه داد: این امر موجب شد تا با برنامه ریزی های دقیق تری عمل کرده و در سال 98 خاموشی نداشته باشیم.



منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین