کد خبر: ۲۷۴۵۸۰
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۲:۲۹
۱۵ سال پیش بعد از انتشار مقاله‌ای در مجله نیویورک تایمز، جنبشی به اسم «قصابان اخلاقی» آغاز شد، جنبشی که گیاه‌خواران را گوشت‌خوار کرد.
 ۱۵ سال پیش بعد از انتشار مقاله‌ای در مجله نیویورک تایمز، جنبشی به اسم «قصابان اخلاقی» آغاز شد، جنبشی که گیاه‌خواران را گوشت‌خوار کرد.

به گزارش خبرآنلاین؛ در قصابی «دختران غربی»، کیت کاوانا، تکه‌ای گوشت گاو که به اندازه یک بالش بود را تکه تکه کرد.

در حالی که روی کار با چاقو تمرکز کرده بود، گفت: «استیک فلت آیرن، دومین عضله حساس در بدن یک گوساله است، من عاشق این مرد هستم بخاطر اینکه  چربی زیبایی دارد.» بعد از اینکه گوشت، به ده‌ها استیک تکه تکه تبدیل شد، مانند شخصیت‌های «جنگ ستارگان» چند تکه آن را گرفت و آنها را به آشپزخانه نزدیکی برد تا ناهارمان را آماده کند.

خانم کاوانا قبل از اینکه قصاب باشد، یک گیاه‌خوار سخت‌گیر بود. او برای عشق و احترام عمیقش به حیوانات و محیط زیست برای بیش از ده سال، خوردن گوشت را کنار گذاشت.

دقیقا به همین دلایل او به یک قصاب تبدیل شده است.

خانم کاوانا عضو گروه کوچک اما موفقی از گیاه‌خواران قدیمی است که به امید انقلاب در سیستم غذایی موجود در ایالات متحده آمریکا به یک قصاب تبدیل شده است. این افراد که به خودشان قصاب‌های اخلاقی می‌گویند مغازه‌هایی باز کرده‌اند که به مشتریان گوشت حیوانات پرورش یافته در چمنزارها را ارائه می‌دهد. چمنزارهایی در آن حیوانات با دغدغه‌های زیست‌محیطی بیشتری پرورش دادهمی‌شوند . بهزیستی حیوانات برای آن‌ها اهمیت دارد.

این سیستم کاملا مخالف سیستم‌های صنعتی دامداری است که سهم بیشتری در تولید گوشت در جهان دارد. از این صنعت به علت آلودگی‌های، مصرف بیش از حد از آنتی‌بیوتیک‌ها، ایجاد شرایط غیرانسانی و خطرناک برای حیوانات و ... انتقادات زیادی می‌شود. شرایط به حدی است که این سیستم خودش هم پذیرفته که باید تغییراتی انجام بدهد، اما «قصابان اخلاقی» بر این باورند که سرعت این تغییرات به آهستگی انجام می‌شود.

کاوانا در این باره گفت: «من اساسا دنبال این هستم تا صنعت گوشت موجود را زیرورو کنم.»

منبع: نیویورک تایمز
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین