|
|
امروز: سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۸
کد خبر: ۲۷۲۹۴
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۸
حامد رهنما دبیر جشنواره «گزارش یک نگرانی» به عنوان سخنران دیگر مراسم گفت: ما امشب اولین اختتامیه را برگزار می کنیم اما نگرانی ما برای آب تمام نمی شود. امیدوارم با پایان این مراسم کمپین بحران آب هر چه سریعتر فعالیت خود را آغاز کند.
مراسم اختتامیه اولین جشنواره فیلم های موبایلی با عنوان «گزارش یک نگرانی» عصر روز گذشته جمعه دوم آبان ماه ساعت 18 در سالن اندیشه حوزه هنری برگزار شد.
در ابتدای این مراسم اشکان خطیبی مجری برنامه گفت: این روزها خشونت در شهرها باعث دلخوری همه ما شده است، اما یک دلخوری دیگر هم هست که ما را نگران می کند. جهان امروز با بحران انرژی و بحران آب روبروست و این بحران‌ها بسیار جدی است. ما مردم خوبی هستیم که به صدای شرشر آب علاقه داریم و این جشنواره در واقع رویدادی است که گزارش نگرانی بحران آب را به ما یادآور می شود.

حامد رهنما دبیر جشنواره «گزارش یک نگرانی» به عنوان سخنران دیگر مراسم گفت: ما امشب اولین اختتامیه را برگزار می کنیم اما نگرانی ما برای آب تمام نمی شود. امیدوارم با پایان این مراسم کمپین بحران آب هر چه سریعتر فعالیت خود را آغاز کند.
در ادامه مراسم رامبد جوان دبیر هیات داوران، بیانیه این هیات را قرائت کرد.

در بخش اهدای جوایز رامبد جوان و حامد رهنما روی سن آمدند و اسامی برگزیدگان در یک بطری شیشه ای آب به دست آنها داده شد. اولین جوایز این جشنواره عبارت بود از جایزه 15 میلیون ریالی به محسن شیرازی برای فیلم «دریاچه» و جایزه 15 میلیون ریالی به محمد صفرزاده برای فیلم «زمین بازی».
در ادامه یک ویدئو از عادل فردوسی پور مجری برنامه «90» پخش شد که به صورت خودجوش در برنامه های خود از بحران آب صحبت کرده است.

شهاب مرادی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران تندیس این جشنواره را به عادل فردوسی پور اهدا کرد. فردوسی پور در هنگام دریافت این جایزه گفت: کاری که من در برنامه خود برای بحران آب انجام دادم یک حرکت خودجوش بود و از همه به خاطر اینکه این حرکت را دیدند تشکر می کنم. امیدوارم دست به دست هم دهیم تا بحران آب از بین برود مثل همه بحران هایی که از بین نمی رود.
مسعود فروتن در ادامه متنی را درباره آب خواند و سپس یک اجرای موسیقی انجام شد.

شهاب مرادی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران روی سن آمد و گفت: مثل اینکه می خواهند ما را با موسیقی آشتی دهند، این روزها موسیقی دارد به سمت پریکاشن می رود و همه موسیقی ها ضربه ای شده است البته این موسیقی خوب و فرحبخشی بود.
وی ادامه داد: توجه اهل هنر به موضوع بحران آب برکات ویژه ای داشت. پیام های هنرمندان  تاثیرگذار است. گاهی مردم باران را دوست ندارند و گاهی همه چیز بحران است. من بارها از مسئولان شهرداری خواسته ام که برف را پارو نکنند اما این بار از شما می خواهم که به گوش مسئولان شهرداری برسانید و خواهش کنید که برف را از سطح شهر پارو نکنند. برف که می آید یک ستاد پرقدرت فعالیت خود را آغاز می کند که برف نازل شده را نابود کند، بگذارید برف بیاید و چند روز شهر تعطیل شود، بگذارید برف آب شود و پایین برود. متاسفانه این روزها زمین جایی برای نفس کشیدن ندارد و همه جا در سطح شهر عایق بندی شده است.

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ادامه داد: آب باید در سفره های زیرزمینی برود تا بتوانیم در آینده آب داشته باشیم. باید پسند شهروندان ما تغییر کند و باران را دوست داشته باشند. باران خیلی دلچسب است، ما در تهران چهار فصل خوب داریم و خوشبختانه با مدیریت مهندس مختاری مدیر فضای سبز تهران فضای سبز خوبی هم برای شهروندان ایجاد شده است.
مرادی گفت: لزومی ندارد تهران همیشه سبز باشد، اجازه دهیم در تهران چهار فصل را ببینیم و از آن لذت ببریم. در چنین شرایطی است که خدا می بیند که مردم باران را دوست دارند و باران را نازل می کند. ما هر چقدر با هم مهربان باشیم و بیشتر دوست باشیم خدا هم بیشتر ما را دوست دارد. شهر ما شهر مهربانی بوده و هست و باید کمک کنیم مهربان باشیم چرا که خداوند مهربانی را دوست دارد.

وی بیان کرد: من از همه شما دو خواهش دارم اول اینکه باران را دوست داشته باشید و دوم اینکه برف را تحمل کنید و از شهرداری بخواهید که اجازه دهد برف بر سطح شهرها باقی بماند.
در ادامه مراسم شهاب مرادی رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران و پرورش مدیرعامل آبفای تهران، مریلا زارعی و محمد صالح علی به سن آمدند و جوایز یکی دیگر از بخش ها را اهدا کردند. در این بخش دو جایزه 30 میلیون ریالی به خشایار رحیمی برای فیلم «28 درصد خالص» و مینو ایرانپور برای فیلم «الف +ب» اهدا شد.

در ادامه مراسم دو تندیس از شرکت آبفای تهران به عادل فردوسی پور و رامبد جوان اهدا شد. عادل فردوسی پور گفت: رامبد بسیار دوست داشتنی است و من از صمیم قلب او را دوست دارم. دعا کنید سال دیگر این موقع بحران آب نداشته باشیم و بحران اسید هم نداشته باشیم.
رامبد جوان ادامه داد: واقعا توقع نداشتم که امروز از من تقدیر شود، همه ما تلاش می کنیم تا با ابزاری که در دست داریم در حوزه بحران آب کار کنیم.

در ادامه مراسم جواد صفی نژاد پدر علم قنات ایران گفت: زمانی که بحران آب حل شود باید بدانیم که چه کسانی این آب را به دست ما می رسانند. ما مدیون مقنی ها هستیم. سر سالار مقنیان یزد حاج حسین دهستانی است که 70 سال دارد و از 7 سالگی در قنات کار می کند. باید نام این افراد را آب آوران بگذارند و تلاش کنیم تا زحمات آنها را جبران کنیم.
صفی نژاد در ادامه از حاج حسین دهستانی دعوت کرد تا روی صحنه بیاید و جایزه خود را که شامل یک تندیس، 20 میلیون تومان جایزه نقدی و سفر به مشهد بود را دریافت کند. زمانی که حاج حسین دهستانی روی صحنه آمد تمام حاضران در سالن به احترام او ایستادند و یک دقیقه او را تشویق کردند.

در ادامه مراسم کتایون ریاحی بازیگر سینما و تلویزیون به صحنه آمد و گفت: خشکسالی در راه است و تنها راه چاره صرفه جویی است. باید با احترام با آب رفتار کنیم چرا که این آب مقدس است.
در بخش اهدای جایزه ویژه این جشنواره حجت الاسلام خاموشی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، کتایون ریاحی، مریلا زارعی و رامبد جوان به صحنه آمدند.

جایزه این بخش به علیرضا سلمان پور برای فیلم «اینام» (باور)، اهدا شد.
سلمان پور هنگام دریافت این جایزه گفت: ما خیلی وقت است که نگران هستیم، دریاچه ما ارومیه خیلی وقت است که خشک شده است. امیدوارم که دلتان نخشکد و تشنه نشوید.

رامبد جوان برای جایزه بزرگ این جشنواره به صحنه آمد و گفت: فیلمی که جایزه بزرگ جشنواره گزارش یک نگرانی را دریافت کرده به خاطر کوتاه بودن، تاثیرگذار بودن و موضوع مناسب آن در مجموع کارهایی که دیدیم انتخاب شده است. این جایزه برای فیلم «طراوت» به عالیه قلجایی اهدا می شود.

منبع: مهر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین