|
|
امروز: شنبه ۰۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۵
کد خبر: ۲۶۶۷۰۰
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۴:۰۰
پروتئین سویا جایگزین خوبی برای گوشت قرمز است و می‌توان از آن استفاده کرد اما بهتر است بدانید برخلاف مزایای زیادی که سویا دارد ولی گیاهی است که جز خوراکی‌هایی با طبع سرد به شمار می‌رود. از این رو مصرف زیاد آن چندان مورد تأیید نیست و باید در مقدار مشخصی مصرف شود.
  پروتئین سویا جایگزین خوبی برای گوشت قرمز است و می‌توان از آن استفاده کرد اما بهتر است بدانید برخلاف مزایای زیادی که سویا دارد ولی گیاهی است که جز خوراکی‌هایی با طبع سرد به شمار می‌رود. از این رو مصرف زیاد آن چندان مورد تأیید نیست و باید در مقدار مشخصی مصرف شود.

از نظر طب اسلامی توصیه بر این است که در شرایط ضرورت، استفاده از سویا به همراه عدس، ادویه‌ای مانند دارچین، زنجبیل، زردچوبه و فلفل سیاه استفاده شود. استفاده از این ترکیب به همراه غذاهای دارای سبزی نیز می‌تواند پروتئین و آهن مورد نیاز جوانان، کودکان و بزرگسالان را تا حد زیادی تأمین کند اما با تمام مزایا و خواصی که این ماده غذایی دارد، استفاده از آن در هفته بیشتر از 2 بار توصیه نمی‌شود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین عناوین