|
|
امروز: دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۷:۴۸
کد خبر: ۲۶۵۲۸۳
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۵:۴۰
با مصرف فلفل دلمه‌ای قرمز، کلم کیل، فلفل چیلی قرمز، سبزی‌های برگدار تیره، بروکلی، جوانه بروکسل و گوجه فرنگی می‌توانید مقادیر فراوان از ویتامین C را دریافت کنید.
 با مصرف فلفل دلمه‌ای قرمز، کلم کیل، فلفل چیلی قرمز، سبزی‌های برگدار تیره، بروکلی، جوانه بروکسل و گوجه فرنگی می‌توانید مقادیر فراوان از ویتامین C را دریافت کنید.

کمبود فولات می‌تواند خستگی و کم خونی را موجب شود؛ فولات یکی از اعضای خانواده ویتامین B است و در سبزی‌های برگدار تیره و سبزی‌های نشاسته ای، مانند لوبیا چشم بلبلی، لوبیا قرمز، لوبیا لیما، لوبیا سفید، مارچوبه، و عدس یافت می‌شود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین