|
|
امروز: پنجشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۹
کد خبر: ۲۰۳۱۷۷
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۵:۰۰
لبو به خانواده اسفناجیان تعلق دارد که شامل حدود 1,400 گونه گیاهی می شود. آنها بیشتر از گروه گیاهان دارویی هستند و به مناطق ساحلی و معتدل تعلق دارند. لبو بومی اروپاست. این محصول را می توان در دستورالعمل های بسیاری که سلامت را تقویت می کنند به کار گرفت.
 لبو به خانواده اسفناجیان تعلق دارد که شامل حدود 1,400 گونه گیاهی می شود. آنها بیشتر از گروه گیاهان دارویی هستند و به مناطق ساحلی و معتدل تعلق دارند. لبو بومی اروپاست. این محصول را می توان در دستورالعمل های بسیاری که سلامت را تقویت می کنند به کار گرفت.

لبو که به نام ریشه چغندر نیز شناخته می شود، گیاهی با ریشه عمیق و گوشتی است. ریشه این گیاه را می توان به صورت خام یا پخته مصرف کرد، اگرچه ویژگی های آن زمانی که خام مصرف می شود از قدرت بیشتری برخوردار هستند. اگر قصد پختن چغندر را دارید بهتر است پوست آن را جدا نکرده و پس از پختن این کار را انجام دهید. چغندر برای تهیه سالادها و آبمیوه های مختلف ایده آل است.

لبو به رنگ قرمز تا بنفش دیده می شود. برگ های این گیاه نیز خوراکی هستند و مزه ای بسیار شبیه به اسفناج دارند.
رنگدانه روشن لبو به طور معمول برای تزئین غذاهای دیگر مانند بستنی، اسموتی ها، و سوپ ها استفاده می شود. رنگ قرمز این محصول بسیار جذاب است و موجب تحریک اشتها می شود.

فواید لبو
لبو حاوی ترکیباتی است که در معده اکسید نیتریک تولید می کنند و بر همین اساس به کاهش فشار خون بالا کمک می کند.
همچنین، این گیاه حاوی مقادیر فراوان فولات و اسید فولیک است که به پیشگیری از نقایص زودرس در کودکان و بیماری قلبی کمک می کنند.
افزون بر این، چغندر از محتوای بالای فیبر محلول و فیبر نامحلول سود می برد.
میزان کالری لبو کم است، زیرا این گیاه بیشتر از آب و کربوهیدارت ها شکل گرفته است.
لبو به عنوان یک ملین طبیعی عمل می کند و به پیشگیری از یبوست کمک می کند.
به لطف محتوای بالای پتاسیم، لبو به عنوان یک ماده غذایی ادرارآور شناخته شده است.
در نهایت، میزان سدیم موجود در لبوکم است که به حذف مایعات کمک می کند.

1. برای فشار خون بالا
لبو سرشار از آنتی اکسیدان ها است که به بهبود گردش خون کمک می کنند. یکی از بهترین گزینه هایی که می توان مد نظر قرار داد در ادامه ارائه شده است:
مواد تشکیل دهنده
3 عدد لبو اندازه متوسط
1 فنجان آب معدنی (125 میلی لیتر)
روش تهیه
لبوها را به خوبی بشویید. آنها را به قطعات کوچک خرد کرده و درون دستگاه مخلوط کن بریزید. آب معدنی را اضافه کرده و تا زمانی که ترکیبی با بافت یکدست و نرم شکل بگیرید به هم زدن ادامه دهید. بلافاصله این نوشیدنی را مصرف کنید.

2. برای کم خونی
چغندر منبع عالی برای ویتامین C، آهن، و اسید فولیک است. این مواد مغذی به تقویت سیستم ایمنی بدن انسان کمک می کنند.
مواد تشکیل دهنده
1 عدد لبو اندازه متوسط
1 عدد گوجه فرنگی بزرگ
1 عدد هویج
نصف یک فلفل دلمه ای (50 گرم)
1 فنجان آب (125 میلی لیتر)
روش تهیه
نخستین کاری که باید انجام دهید، شستشوی کامل مواد است. سپس آنها را به تکه های کوچک خرد کرده و تمام مواد تشکیل دهنده را درون دستگاه مخلوط کن بریزید. به مدت یک دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا مواد به خوبی در هم ترکیب شده و بافتی نرم و یکدست شکل بگیرد. این نوشیدنی را بلافاصله پس از آماده شدن مصرف کنید.

3. برای رینیت
برای درمان رینیت (التهاب مخاط بینی) می توانید این روش درمانی محبوب که از لبو و برگ های اوکالیپتوس در آن استفاده شده و حاوی بتائین است را مد نظر قرار دهید. این ماده مغذی به محافظت از سلول ها، آنزیم ها، و پروتئین ها کمک می کند. زمانی که آن را می نوشید از ویژگی های خلط آور نیز بهره‌مند خواهید شد.
مواد تشکیل دهنده
1 عدد لبو
5 برگ اوکالیپتوس (10 گرم)
4 فنجان آب (1 لیتر)
روش تهیه
ابتدا لبو را به قطعات کوچکتر خرد کنید. برگ های اوکالیپتوس را ریز خرد کنید. آب را به جوش آورید و لبو و سپس برگ های اوکالیپتوس را به آن اضافه کنید. اجازه دهید برای مدتی به جوشیدن ادامه دهد.
سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و یک حوله روی سر خود بیندازید تا هرچه بهتر بخارات متصاعد از آن را تنفس کنید. البته مراقب باشید دچار سوختگی نشوید. بهتر است این کار را هفته ای یک بار پیش از خواب انجام دهید.

4. برای از بین بردن سموم
ترکیب آنتی اکسیدان ها و فیبر فراوان به بدن در از بین بردن سموم کمک می کند. همچنین، این ترکیب به بهبود گردش در سیستم لنفاوی کمک می کند.
مواد تشکیل دهنده
1 عدد لبو
1 ساقه کرفس (55 گرم)
نصف یک سیب (75 گرم)
یک فنجان آب (125 میلی لیتر)
روش تهیه
تمام مواد تشکیل دهنده را به خوبی شستشو دهید. سپس سیب، جعفری، و لبو را به تکه های کوچک خرد کنید. تمام مواد تشکیل دهنده را درون دستگاه مخلوط کن ریخته و تا زمانی که ترکیبی یکدست و نرم شکل بگیرد به هم زدن ادامه دهید. این نوشیدنی را می توانید حداقل 10 دقیقه پیش از هر وعده غذایی مصرف کنید.

5. به عنوان شربت سرفه
ترکیب لبو و عسل یک شربت فوق العاده برای تسکین سرفه را شکل می دهد. افزون بر ویژگی های ضد باکتری عسل، این محصول به عنوان یک خلط آور نیز عمل می کند. این در شرایطی است که لبو به خون اکسیژن می رساند و آن را پالایش می کند.
مواد تشکیل دهنده
1 عدد لبو
2 قاشق غذاخوری عسل (30 گرم)
روش تهیه
ابتدا لبو را نصف کنید. حفره ای کوچک در مرکز هر قسمت ایجاد کنید. عسل را درون حفره ها بریزید. لبو را به مدت 10 دقیقه کباب کنید تا نرم شود. پیش از مصرف اجازه دهید لبوسرد شود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین