|
|
امروز: يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۹
کد خبر: ۲۰۲۳۲۳
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۵:۴۰
در بین مواد غذایی که در طول روز استفاده می کنیم، برخی از آنها را نباید در یخچال نگهداری کرد. در ادامه به چند مورد از این مواد غدایی اشاره می کنیم:
در بین مواد غذایی که در طول روز استفاده می کنیم، برخی از آنها را نباید در یخچال نگهداری کرد. در ادامه به چند مورد از این مواد غدایی اشاره می کنیم:

۱- موز
رنگ موز داخل یخچال تغییر می کند و سیاه می شود در حالی که ماندگاری آن در خارج از یخچال بیشتر خواهد شد.

۲- پیاز
پیاز باید همیشه در هوای آزاد قرار بگیرد. پیاز بدون پوست را، به شرطی که در فویل و یا نایلون پیچیده باشی، می توانی در یخچال قرار بدهید.

۳- کدو تنبل
کدو تنبل هم مانند پیاز باید در هوای آزاد قرار گیرد زیرا فاسد و پوست آن بد رنگ خواهد شد.

۴- هندوانه
قرار دادن هندوانۀ کامل در یخچال باعث از بین رفتن آنتی اکسیدان های موجود در آن می شود. پس فراموش نکنید که این میو دوست داشتنی را در هوای آزاد، خنک و خشک نگهداری کنید.

۵- گوجه فرنگى
اگر می خواهید گوجه فرنگی زود فاسد نشود، باید آن را خارج از یخچال نگه دارید، با این کار علاوه بر ماندگاری بیشتر، طعم آن تغییر نمی کند.

۶- نان
یخچال، طعم، تازگی و نرمی نان را از بین می برد. اگر چه ماندگاری نان داخل یخچال بیشتر است اما به قیمت مزۀ آن تمام می شود. با این حال نگه داری نان در فریزر مناسب تر از یخچال است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین