|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۰
کد خبر: ۱۸۸۱۹۷
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۶ - ۰۳:۴۰
این نوشیدنی از گیاهی از جنس بامیه و خانواده پنیرکیان به نام ختمی تهیه می‌شود.
 این نوشیدنی از گیاهی از جنس بامیه و خانواده پنیرکیان به نام ختمی تهیه می‌شود.

تعداد: ۱۲ نفر
زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
زمان خنک شدن: ۸ تا ۲۴ ساعت
چی لازم دارم:
دو عدد پرتقال
دو پیمانه گل‌های ختمی
۴ تکه چوب دارچین
۱۴ پیمانه آب جوش
¾ پیمانه عسل
یخ (اختیاری)
چه جوری درست میشه:
۱- این چای ارغوانی را می توانید در روزهای تابستان نیز تهیه و نوش جان کنید. با پوست‌کن، پوست پرتقال‌ها را بگیرید اما قسمت سفید آن را نگه دارید. سپس آب پرتقال‌ها را بگیرید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، پوست پرتقال‌ها و دو پیمانه گل ختمی، ۴ چوب دارچین و ¾ پیمانه عسل را با یکدیگر مخلوط کنید. ۱۴ پیمانه آب‌جوش را به آن اضافه کنید.
۲- اجازه دهید این نوشیدنی در دمای اتاق خنک شود (حدود دو ساعت). آنها را داخل پارچ بریزید، آب پرتقال را اضافه کنید و در صورت تمایل، داخل آن یخ بیندازید.

ارزش غذایی
کالری: ۷۴
کربوهیدرات: ۲۰ گرم
فیبر: ۱ گرم
قند: ۱۹ گرم
سدیم: ۹ میلی‌گرم
پتاسیم: ۵۳ میلی‌گرم
کلسیم: ۲۰ میلی‌گرم
آهن: ۰ میلی‌گرم

خواص:
ختمی از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است و بطور کلی روی تمام اعضای بدن مخصوصا روده ها ، ریه ها ، معده ، کلیه ها و مثانه موثر است .
خواص گل ختمی
۱)ملین و برطرف کننده یبوست است .
۲)بیماریهای تنفسی را برطرف می کند.
۳)سرفه های خشک را از بین می برد .
۴)برای رفع گلو درد جوشانده گل ختمی را غرغره کنید .
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین