|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۲
کد خبر: ۱۱۴۸۸۹
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۳
مواد نشاسته‌ای ازجمله نان و برنج جزو منابع انرژی محسوب می‌شوند و هر یک از مواد قندی ـ نشاسته‌ای حدود چهار کالری انرژی تولید می‌کند اما این به آن معنا نیست که به علت تولید کالری باید از برنامه غذایی حذف شوند، زیرا کالری برای فعالیت‌های حیاتی داخلی و نیز اعمال خارجی بدن هر فردی ضروری است.
 مواد نشاسته‌ای ازجمله نان و برنج جزو منابع انرژی محسوب می‌شوند و هر یک از مواد قندی ـ نشاسته‌ای حدود چهار کالری انرژی تولید می‌کند اما این به آن معنا نیست که به علت تولید کالری باید از برنامه غذایی حذف شوند، زیرا کالری برای فعالیت‌های حیاتی داخلی و نیز اعمال خارجی بدن هر فردی ضروری است.

از طرفی دیگر، غذاهایی که حاوی نان یا برنج هستند ارزش سیری بالایی دارند و انسان تا مدتی پس از مصرف نان یا برنج، احساس گرسنگی نمی‌کند بنابراین حذف این مواد نشاسته‌ای مفید از برنامه غذایی باعث می‌شود شخص احساس گرسنگی مداوم داشته باشد و دچار دل‌ضعفه شود.

به گزارش جام جم، در نتیجه به خوردن مواد بدن ارزش غذایی (هله‌هوله!) پناه می‌برد. این مواد معمولا بسیار پرکالری و حاوی چربی، شیرینی یا نمک بالا هستند و چون ریزه‌خواری باعث پری معده نمی‌شود و به انسان احساس سیری نمی‌دهد، این ریزه‌خواری ادامه پیدا می‌کند و در نتیجه به چاقی منجر می‌شود.

از سوی دیگر، با احساس گرسنگی و دل‌ضعفه ناشی از حذف نان و برنج از برنامه غذایی، شخص دچار استرس می‌شود و پیامد استرس، پرخوری عصبی است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین