استقبال مجلس از حضور مهرعلیزاده در راس وزارت ورزش
عضو فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی، محسن مهرعلیزاده را فردی شایسته برای تصدی وزارت ورزش دانست و گفت: مهرعلیزاده تجربه خوبی را در دوران مدیریت خود بر جای گذاشت و مجلس اقبال خوبی نسبت به او برای تصدی وزارت ورزش و جوانان دارد.

وی با تاکید بر تجربه خوب دوران حضور مهرعلیزاده در سازمان تربیت بدنی خاطرنشان کرد: در دوران حضور مهرعلیزاده در سازمان تربیت بدنی، ورزش کشور دوران خوب و موفقیت آمیزی را پشت سر گذاشت و در این دوره هم میتوان از تجربیات ارزشمند وی بهره گرفت، همچنین با توجه به عدم رای اعتماد به صالحیامیری و سلطانیفر، رئیس جمهور اینبار چهره ورزشیتری را انتخاب خواهد کرد.
این عضو فراکسیون ورزش مجلس در خصوص شاخصهای انتخاب وزیر ورزش هم گفت: شاخصهای مختلفی برای انتخاب وزیر ورزش مدنظر مجلس است که نداشتن فساد اقتصادی و مدیریتی از جمله مهم ترین آنهاست که مهرعلیزاده در این خصوص مبراست و اتهام خاصی به وی وارد نیست.
اسدالهی در پایان ابراز امیدواری کرد که سکاندار ورزش کشور باید فردی کاردان، با تجربه و متخصص باشد و بتواند در هر دو حوزه ورزش و جوانان تاثیرگذاری خوبی از خود بر جای گذارد و نقاط ضعف و قوت مجموعه را شناخته و در جهت تقویت نقاط قوت و نیز از بین بردن نقاط ضعف بکوشد.
منبع: ایلنا
در همین زمینه بخوانید
ارسال نظر