پهپاد اسرائیلی توسط جوان فلسطینی هک شد+ عکس
کد خبر: ۸۹۵۸۷
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۴:۲۰
دادستان رژیم صهیونیستی از نفوذ یک جوان فلسطینی به کامپیوتر هواپیمای بدون سرنشین خبر داده است.

دادستان رژیم صهیونیستی از نفوذ یک جوان فلسطینی به کامپیوتر هواپیمای بدون سرنشین خبر داده است.دادستانی رژیم صهیونیستی یک جوان فلسطینی را به وابستگی به جنبش جهاد اسلامی و نفوذ به کامپیوتر هواپیماهای بدون سرنشینی که در آسمان غزه گشت زنی میکند، متهم کرد.
مجد جواد عویضه 23 ساله، اهل باریکه غزه و مهندس کامپیوتر است که سال 2011 به جنبش جهاد اسلامی محلق شد. طبق بیانیۀ پلیس رژیم صهیونیستی او متهم است که با نفوذ به پردازشگر داخل هواپیماهای بدون سرنشین ارتش رژیم صهیونیستی تصاویری را از غزه برای جنبش جهاد اسلامی می فرستاد.
وی همچنین با طراحی یک نرم افزار توانست به دوربین های خیابانها و میادین اراضی اشغالی نفوذ کند و برنامه پروازهای فرودگاه بن گوریون را به دست آورد. عویضه 23 فوریه سال گذشته هنگام رفتن به کرانه باختری در گذرگاه بیت حانون بازداشت شد. وی در حال حاضر از داشتن وکیل محروم است و هیچ اطلاعاتی درباره شرایط بازداشت و بازجویی او در دست نیست.
منبع: العالم
برچسب ها: تدبیروامید ، روحانی
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین