خودروی کاندیدای اصلاحطلب آتش زده شد+تصاویر
مسعود نمازی اظهار داشت: جریان تندرو در شهرستان شبستر به منزل من حملهور شده و با ریختن بنزین روی ماشین من، آن را به خاکستر تبدیل کردهاند.
یک کاندیدای اصلاح طلب حوزه شبستر گفت: جریان تندرو اتومبیل مرا با بنزین به آتش کشاندند.مسعود نمازی اظهار داشت: جریان تندرو در شهرستان شبستر به منزل من حملهور شده و با ریختن بنزین روی ماشین من، آن را به خاکستر تبدیل کردهاند.
او با بیان اینکه تندروها پس از به آتش کشیدن اتومبیل من، به منزل برادرم نیز حمله کرده و همسر برادرم را با چاقو تهدید کردهاند، ادامه داد: تندروها در توجیه چنین عمل وحشیانهای گفتند این کار را انجام دادیم «تا شما باشید کاندیدا نشوید.»
نمازی افزود: در نظر سنجیهای انجام گرفته در شهرستان شبستر آرای او، با اختلاف زیاد از آرای رقبا بالاتر بوده و این از ابتدای آغاز زمان تبلیغات دستمایهای برای ایجاد اخلال در همایشها و سخنرانیهای من بوده است.
این کاندیدای اصلاح طلب حوزه شبستر با اشاره به آتش کشیده شدن اتومبیل و تهدید یکی از اعضای خانوادهاش گفت: این حرکت اخیر نشانه عجز رقباست.



منبع: ایلنا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
| در انتظار بررسی: ۱
| انتشار یافته: ۱
این خودش نشون میده که مردم شبستر باید به این آقا رای بدن که مبادا اون تندروهای داعشی رای بیارن. باید مراقب اون دیوانه های زنجیری باشن مردم شبستر. ارسال نظر
