تاکید نامزدهای صدای ملت بر مشی اعتدال
علیرضا مفتح کاندیدای صدای ملت در انتخابات مجلس شورای اسلامی در همایش حامیان فهرست صدای ملت گفت: معتقدم در چهار سال آینده کشور نیاز به بسیج تمامی امکانات برای حل مشکلات دارد و بهترین مشی مجلس آینده، مشی اعتدال است.
نامزدهای فهرست صدای ملت در همایش انتخاباتی با تاکید براینکه بهترین مشی مجلس آینده مشی اعتدال است، تاکید کردند: مطهری و یارانش را به مجلس بفرستید.علیرضا مفتح کاندیدای صدای ملت در انتخابات مجلس شورای اسلامی در همایش حامیان فهرست صدای ملت گفت: معتقدم در چهار سال آینده کشور نیاز به بسیج تمامی امکانات برای حل مشکلات دارد و بهترین مشی مجلس آینده، مشی اعتدال است.
مفتح افزود: مجلس آینده باید با دوری از هرگونه تنش سیاسی تمامی تلاش خود را برای خدمت به مردم مصروف کند.
طاها عبدخدایی: رونق صنعت گردشگری در پسابرجام برنامه مجلس دهم است
همچنین طاها عبدخدایی در همایش حامیان صدای ملت نیز گفت: فهرستی که آقای مطهری به نام صدای ملت برنامه ریزی کرده فهرستی است که همه تخصص ها در آن حضور دارند.
وی ادامه داد: به عنوان کسی که از ابتدای انقلاب تا امروز در برنامه های فرهنگی، هنری، سیاحتی و گردشگری حضور داشته اند، در مجلس آینده برنامه های فرهنگی و گردشگری را دنبال می کنم.
عبدخدایی تاکید کرد: امیدوارم دوران پسابرجام با رونق صنعت گردشگری مشکلات اقتصادی را کاهش داده و مردم میهمان نواز خود را به دنیا معرفی کنیم.
نعمتی: مطهری و یارانش را به مجلس بفرستید
به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه این همایش بهروز نعمتی در همایش حامیان صدای ملت گفت: صدای ملت یعنی صدای علی مطهری در تنهایی.
وی افزود: ملت ایران مطالباتی دارند که با صدای ملت محقق می شود. این صدا باید در مجلس آینده به گوش برسد.
نعمتی ادامه داد: تندروهای دلواپس نمی خواهند صدای ملت به گوش ملت برسد.
منبع: مهر
ارسال نظر