|
امروز: سه‌شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۴

سوختن یک زن باردار در اتاق عمل؟

کد خبر: ۸۳۷۶۴
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۱
یک کانال تلگرامی از به‌کما رفتن یک زن هنگام سزارین و به دنیا آمدن دوقلوهایش در اتاق عمل بر اثر سوختگی خبر داد.
«اتفاقی تلخ در بیمارستان نیروهای مسلح چمران تهران موجب شد مادری هنگام سزارین و به دنیا آمدن دوقلوهایش، دچار سوختگی شدید از ناحیه صورت، دهان و ریه شود و به کما برود.

این زن که دوقلو باردار بود، در اتاق عمل به علت استنشاق ترکیبی از گازهای دی‌اکسید کربن و اکسید نیترو (N2O) که اشتباها به جای گاز تنفسی بیهوشی به او وصل شده بود، به کما رفت و دچار سوختگی شدید شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: متاسفانه قصوری صورت گرفته است و خاطیان به مراجع قضایی معرفی شده‌اند اما هنوز دلیل قطعی این اتفاق در حال بررسی است.

کپسول گازهای مورد استفاده در اتاق‌های عمل به منظور جلوگیری از این‌گونه اشتباهات، هر کدام رنگ خاصی دارند ولی در این مورد حتما کوتاهی شده است و مشخص نیست این کپسول‌ها اساسا اشتباه پر شده یا سهوا به بیمار وصل شده است.

مادر دوقلوها بعد از اینکه از کما بیرون آمده از ناحیه ریه و مجاری تنفسی دچار مشکل حاد است.»
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
|
در انتظار بررسی: ۱
|
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Germany
|
۲۳:۱۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
0
0
خدا میدونه که چه نقشه ای در کار است!
ارسال نظر
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین