پرونده مکانی به کمیته اخلاق میرود
رصا حسنیخو در خصوص دستگیری رئیس یکی از فدراسیونها اظهار داشت: از این موضوع خبر ندارم اما قطعا این مسئله را بررسی خواهیم کرد.
مدیر کل حراست وزارت ورزش و جوانان گفت: پرونده سوشا مکانی به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال ارجاع داده خواهد شد.رصا حسنیخو در خصوص دستگیری رئیس یکی از فدراسیونها اظهار داشت: از این موضوع خبر ندارم اما قطعا این مسئله را بررسی خواهیم کرد.
وی با اشاره به مشکلات اخیر سوشا مکانی و محسن فروزان ادامه داد: در خصوص فروزان اطلاعی ندارم اما پرونده مکانی به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال ارجاع داده خواهد شد.
مدیر کل حراست وزارت ورزش و جوانان در مورد پایان مأموریت علیرضا برخورداری و عدم تمدید دوره مأموریت وی گفت: از زحمات او واقعا ممون هستیم. امکان تمدید دوره مأموریت وی وجود نداشت. حسین شهرابی به جای برخورداری از این پس مأمور وزارت ورزش در فدراسیون فوتبال خواهد بود.
منبع: میزان
ارسال نظر