وزیر دفاع آلمان: با اسد همکاری نمیکنیم
وزیر دفاع آلمان گفت: بطور شفاف و واضح میگویم که ما هیچ همکاری با نیروهای تحت فرمان بشار اسد نخواهیم داشت.
وی افزود: هدف ما اجرای قطعنامه 2249 سازمان ملل است که می گوید باید در چارچوبی مشخص با داعش مبارزه کرد، ظرفیتهای این گروه تروریستی را محدود، پایگاهها و استحکاماتش را ویران و احتمال ادامه حملات تروریستی در عرصه بین المللی را برای آن قطع کرد.
او تاکید کرد: ما منافع خودمان را در مبارزه با داعش دنبال می کنیم. به نفع ماست که در منطقه خاورمیانه صلح و آرامش برقرار باشد. گرچه این مفهوم درست است که اعلام همبستگی، موتور محرکه اجرای فرآیندهای سیاسی است اما با اینحال آلمان منافع حیاتی خود را در برقراری صلح و آرامش در این منطقه دارد.
وزیر دفاع آلمان در پایان گفت: یکبار دیگر بطور شفاف و واضح می گویم که ما هیچ همکاری با نیروهای تحت فرمان بشار اسد نخواهیم داشت.
ارسال نظر