وزیر اطلاعات:امنیت مطلوب در مرزها حاکم است
وزیر اطلاعات با اشاره به اینکه مردم با آرامش به کربلا بروند، گفت: با حضور سربازان گمنام امام زمان(عج) امنیت مطلوب در مرزها حاکم است.
وی بیان داشت: همه دستگاه های نظامی و انتظامی و خدمات رسان به طور ويژه و شبانه روزی در خدمت زائران اباعبدالله الحسين(ع) هستند و شرايط زيرساختی امسال در مقايسه با سال گذشته از کيفيت مطلوبی برخوردار است.
وی بیان داشت: با همکاری دولت عراق ضریب احتمال ناامنی به کمترین حد رسیده و احتمال حوادث ضد امنیتی در مرزها به صفر رسیده است.
وزیر اطلاعات افزود: با مجاهدت های خاموش سربازان گمنام امام زمان امنیت مطلوب و پایداری در مرزهای رسمی کشور وجود دارد.
حجت الاسلام علوی تأکید کرد: اقدامات اجرایی و توسعه زیر ساخت ها در مرز مهران مطلوب است و امروز ما شاهد تردد روان زائران عتبات عالیات در مرز بین المللی مهران هستیم.
وی در خصوص امنيت کشور گفت: امنيت داخل و به خصوص شهرهای مرزی کشور، مطلوب ارزيابی مي شود و به ياری امام زمان (عج) و همکاری مقامات عراقی، هيچ گونه مشکلی در مراسم اربعين امسال به وجود نخواهد آمد.
منبع: مهر
ارسال نظر