سرنوشت موسسه میزان به کجا رسید؟
کد خبر: ۷۰۴۴۷
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۸
نماینده مردم آمل افزود : قرار است از سوی ستاد تعیین شده برای این موسسه تصمیماتی اتخاذ شود که هنوز مشخص نیست اما فعلا تمرکز بر آن است که صاحبان سپرده ضرر نبینند و بعد از این موضوع ستاد در مورد موسسه تصمیم خواهد گرفت.
عزت الله یوسفیان در گفت و گو با شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید بیان داشت: ماده 39 قانون پولی و بانکی تصویب و در شورای نگهبان تایید شد که بر این اساس باید منتظر اتفاقاتی در زمینه برخورد با موسسات مالی و اعتباری غیر مجاز باشیم.
وی در رابطه با موسسه میزان هم توضیح داد: برای رسیدگی به مسئله موسسه میزان هم یک متولی تعیین شد، در واقع یک هیئتی به ریاست وزارت کشور دائم روی این قضیه کار می کنند تا حقوق حقه افرادی که سپرده گذارند و مطالباتی از این صندوق دارند، از بین نرود.
نماینده مردم آمل افزود : قرار است از سوی ستاد تعیین شده برای این موسسه تصمیماتی اتخاذ شود که هنوز مشخص نیست ،اما فعلا تمرکز بر آن است که صاحبان سپرده ضرر نبینند و بعد از این موضوع ستاد در مورد موسسه تصمیم خواهد گرفت.
X Share
ارسال نظر
اخبار روز
گزیده ها
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین