کشف كتاب هاي خطي و قديمي از باند سارقان
فرمانده انتظامي استان زنجان از شناسايي و انهدام يك باند سرقت خبر داد و گفت: در تحقيقات اوليه از اعضاي اين باند، نزديک به 80 فقره سرقت شامل سرقت كتاب هاي خطي و قديمي، کشف شد.
وي افزود: ماموران با بررسي هاي دقيق محل هاي سرقت و تحقيقات وسيع طي پنج ماه، موفق شدند يك باند سرقت را در اين زمينه شناسايي كنند.
اين مقام ارشد انتظامي ادامه داد: كارآگاهان با تحقيقات و اعزام اكيپ هاي مجرب پليس آگاهي به جغرافياي جرم، در نهايت، اعضاي چهار نفره اين باند را به سركردگي " الف – و " شناسايي كردند.
فرمانده انتظامي استان زنجان با تاكيد بر اينكه متهمان، حين دستگيري با سلاح سرد به ماموران حمله ور شده بودند، گفت: هر چهار عضو اين باند دستگير شدند و ارزش ريالي کالاهاي مکشوفه، نزديک به 20 ميليارد ريال برآورد شده است.
صالحي با اشاره به اينكه متهمان به مواد مخدر اعتياد داشته و انگيزه آنان تامين مواد مخدر بوده است، اظهار کرد: متهمان به 80 فقره سرقت در زمينه هاي مختلف اعتراف کردند و از آنان 15 دستگاه خودرو سواري، 17 كتاب خطي و تاريخي، طلا، وجه نقد، كارت هاي هديه، چند دسته چك و اقلام با ارزش مسروقه ديگر كشف شد.
وي با تاكيد بر حرفه اي بودن اعضاي اين باند، خاطر نشان كرد: نظر به حرفه اي بودن اين باند تحقيقات ادامه داشته و احتمال افزايش سرقت ها وجود دارد.
فرمانده انتظامي استان زنجان با اشاره به اينكه چند مالباخته نيز براي شناسايي اموال خود به پليس آگاهي مراجعه كرده اند، تصريح كرد: ارزش اموال مسروقه چند ميليارد ريال برآورد مي شود هرچند براي برخي اموال مثل كتاب هاي خطي و قديمي و لوازم خصوص و شخصي مانند عكس هاي خانوادگي و ... نمي توان ارزش ريالي تعيين كرد.
اين مقام ارشد انتظامي با اعلام اينكه مصرف مواد مخدر با وقوع جرايم در جامعه ارتباط مستقيم و نزديك دارد، گفت: مصرف مواد مخدر يک معضل اجتماعي است كه همه خانواده ها را تهديد مي کند و خانواده ها بايد كنترل بيشتري بر فرزندان خود داشته و از گرايش آنان به اين بلاي خانمانسوز جلوگيري كنند.
وي با درخواست از شهروندان براي مراقبت بيشتر، از اموال و دارايي هاي خود، تاكيد كرد: توجه به موارد ايمني، آموزشي و هشدارهاي پليس کمک فراواني به پيشگيري از سرقت و فراري دادن سارقان و کوتاه شدن دست طمع آنان مي کند.
ارسال نظر