مذاکرات پوتین با سران 4 کشور
بنا به گزارش کاخ کرملین، مذاکرات تلفنی با سران چهار کشور به ابتکار پوتین و برای شرح مذاکرات رییس جمهوری روسیه با همتای سوریه ای خود صورت گرفته است.
پس از انتشار خبر مذاکرات پوتین و اسد با یک روز تاخیر به علت شرایط امنیتی انجام سفر و بازگشت رییس جمهوری سوریه به دمشق، پوتین چهارشنبه (امروز) به صورت تلفنی «رجب طیب اردوغان» رییس جمهوری ترکیه را در جریان نتایج مذاکرات خود با بشار اسد قرار داد.
بنا به اعلام کاخ کرملین، پوتین همچنین با «ملک سلمان» و «ملک عبدلله دوم» پادشاه عربستان و اردن و همچنین «عبدالفتاح السیسی» رییس جمهوری مصر به صورت تلفنی مذاکره کرد.
بنا به گزارش کاخ کرملین، مذاکرات تلفنی با سران چهار کشور به ابتکار پوتین و برای شرح مذاکرات رییس جمهوری روسیه با همتای سوریه ای خود صورت گرفته است.
براساس این گزارش، تمامی طرفین مذاکرات موافقت خود را برای مذاکرات بیشتر در باره بحران سوریه در چارچوب های مختلف اعلام کردند.
ترکیه و عربستان از متحدان ضد سوری آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و قطر هستند که با کمک های نظامی و مالی خود تروریست ها و گروه های مسلح را در سوریه تقویت می کنند.
روسیه از 24 روز قبل تاکنون در چارچوب همکاری نظامی با دمشق عملیات سرکوب هوایی تروریست ها را آغاز کرده و نزدیک به 700 هدف بویژه متعلق به داعش را نابود کرده است.
منبع: ایرنا
ارسال نظر